ELENA UDREA a dat cu subsemnatul la POLITIE in ziua de CRACIUN

ELENA UDREA a fost, vineri, in ziua de Craciun, la sectia 2 de Politie din Capitala, dupa ce procurorii DNA au decis sa-i prelungeasca masura CONTROLULUI JUDICIAR pe CAUTIUNE.

La iesire, fostul ministru al Turismului si-a facut selfie cu o admiratoare, care i-a transmis urari de bine si a mentionat ca o admira pentru ca e desteapta. ELENA UDREA a mentionat ca va petrece Craciunul cu mama ei si cu cativa prieteni si ca se va bucura de aceasta sarbatoare, chiar daca are niste limitari de deplasare.

CITESTE SI: PROCURORII DNA AU PRELUNGIT CONTROLUL JUDICIAR PENTRU ELENA UDREA. UPDATE

“Craciunul e acelasi oriunde il petreci, e cea mai frumoasa sarbatoare si sper ca toata lumea sa o traiasca din plin. (…) E complicat acum, pentru ca nu am voie sa-mi petrec Craciunul cu cine as vrea eu, iar cu cine am voie… nu ma intereseaza. A fost un an fabulos, au fost niste ocazii extraordinare de a ma cunoaste, experientele pe care le-am trait te imbogatesc pe viata. Sper ca anul viitor sa fie mai intelept pentru cei mai multi dintre noi”, a explicat ELENA UDREA.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au decis, joi, in Ajun de Craciun, sa prelungeasca controlul judiciar pe cautiune in cazul ELENEI UDREA.

Sursa foto: realitatea