Elena Udrea a demisionat din PDL – Surse

Elena Udrea

Elena Udrea a demisionat din PDL. Deocamdata nu exista o confirmare oficiala, insa era de asteptat sa se intample asta, avand in vedere ca, miercuri, Partidul Miscarea Populara (PMP) a fost inregistrat oficial, iar deputatul Elena Udrea a declarat public ca se bucura ca PMP s-a inregistrat, afirmand ca opozitia are nevoie de o voce puternica.

Se stie ca dupa 23 martie, dupa alegerile pentru sefia partidului, au inceput unele pareri contradictorii intre Vasile Blaga si Elena Udrea. Ea afirma la acea vreme ca Blaga “este un om slab, care se inconjoara de oameni slabi pentru a crea o impresie a puterii”.

In cursul diminetii, surse politice sustineau ca Elena Udrea va fi exclusa din Partidul Democrat Liberal, decizia urmand a fi luata in perioada perioada imediat urmatoare.

Afla aici detalii despre excluderea Elenei Udrea din PDL

Se pare ca cei din conducerea PDL ar fi fost deranjati de interventia de aseara a Elenei Udrea la postul Realitatea TV, in cadrul careia a adus laude repetate la adresa proaspat-infiintatului partid Miscarea Populara.

Mai mult, Elena Udrea nu a exclus ca ar putea pleca in Partidul Miscarea Populara impreuna cu o parte din sustinatorii din PDL. Decizia de excludere a E|lenei Udrea din PDL poate fi luata de Biroul Permanent National.

– See more at: https://mondonews.ro/udrea-ar-putea-fi-exclusa-din-pdl-vezi-aici-motivul/#sthash.4SxAqSLk.dpuf