ELENA UDREA a dezvaluit ce GRESELI a facut TRAIAN BASESCU in ultimii ani

ELENA UDREA, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a dezvaluit miercuri, intr-un interviu acordat DC News, care au fost greselile facute de presedintele TRAIAN BASESCU in ultimii ani.

In opinia liderului Partidului Miscarea Populara (PMP), seful statului a gresit atunci cand a ales sa colaboreze cu Claudiu Saftoiu, Mihai Razvan Ungureanu si Teodor Melescanu.

”Presedintele a gresit cu Claudiu Saftoiu, Ungureanu , Melescanu”, a explicat Udrea. Intreabata daca Traian Basescu s-a inselat si cu privire la fostul senator al PSD, in prezent sef al SRI, George Maior, Udrea a precizat ca ”spera ca nu.”

CITESTE SI: UDREA solicita retragerea lui PONTA din cursa pentru Cotroceni si demisia din functia de premier 

”Eu ma astept ca Victor Ponta sa fie dat jos si din PSD. Cati nu asteapta ca Ponta sa nu plece la Cotroceni sau sa isi rupa gatul in interiorul PSD? Eu ma bazez pe oamenii din Parlament, de buna credinta, sa vina alaturi de un Presedinte puternic.

Eu sunt convinsa ca imi ia o saptamana sa il schimb pe Victor Ponta, asta daca nu pleaca el singur, dar nu prea cred asta. Voi spune un nume de prim- ministru dupa ce voi intra in turul II. Eu as spune nume, dar acestia vor fi expusi acum in campanie electorala. Poate sa fie un nume cunoscut. Domnul Boc nu mai pleaca de la Cluj”, a mai adaugat Elena Udrea referitor la ce se va intampla cu premierul Romaniei in cazul in care ajunge la Cotroceni.

CITESTE SI: Elena Udrea: De-pontaminarea Romaniei este pentru multi foarte importanta

Sursa foto: realitatea.net