ELENA UDREA a DEZVALUIT de ce i s-a prelungit ARESTAREA PREVENTIVA

ELENA UDREA, fostul ministru inculpat in dosarele MICROSOFT si GALA BUTE,  a dezvaluit joi, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook de echipa de comunicare, care sunt motivele pentru care i s-a prelungit ARESTAREA PREVENTIVA.

ELENA UDREA sustine ca procurorii au prezentat selectiv informatia in urma confruntarilor, ca judecatorul nu a putut studia toate intrebarile si raspunsurile, totul fiind “o fortare tipica DNA”.

“Multa lume s-a intrebat de ce judecatorul de luni a decis prelungirea mandatului de arestare in cazul Elenei Udrea pentru inca 30 de zile. Asta mai ales dupa declaratiile avocatilor fostului ministru care au prezentat rezultatul confruntarilor de saptamâna trecuta cu denuntatorii. Iata adevarul despre ce s-a intamplat luni.

CITESTE SI: ELENA UDREA ataca DUR procurorii DNA dupa ce acestia i-au facut scapati pe turnatorii PESCARIU si FLORICA 

Procurorii au mers cu referatul de prelungire a mandatului de arestare preventiva doar cu raspunsurile la intrebarile care le-au convenit. Judecatorul a citit doar referatul acestora. Nu stia de declaratiile inculpatilor, nu stia de celelalte intrebari şi raspunsuri din confruntari, de restul dosarului, ci doar povestea anchetatorilor cum ca anumite donatii catre PDL Bucuresti ar demonstra ca Udrea a luat geanta cu 900.000 de euro.

Este o fortare tipica DNA care sustine ca fostul ministru trebuie sa mai stea in arest pana afla ei daca a luat sau nu geanta cu bani. Prezumtia de nevinovatie a fost pierduta de mult pe traseu, la fel ca si obligatia legala de a aduna si tine cont si de probele in favoarea celor pe care ii acuza”, a precizat echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Aceasta sustine ca acuzatiile procurorilor sunt lipsite de logica iar judecatorii iau deciziile pe care acestia le doresc.

“Ca sa fie clar: din ceea ce exista la dosar reiese clar ca Udrea nu a luat banii aceia. (vom reveni cu amanunte suplimentare).

Intrebare pentru toti oamenii lui Kovesi şi apostolii DNA care actioneaza acoperit sau nu in spatiul public: cum poti demonstra ca niste bani donati in decembrie 2011 la PDL Bucuresti, chiar daca, prin absurd, ar fi provenit de la Udrea, erau fix din geanta luata in octombrie la minister???

CITESTE SI: ELENA UDREA, reactie DURA dupa votul in cazul DAN SOVA 

Dar la ce avem nevoie de logica? Avem nevoie doar de acuzatii in cascada, formulate spectaculos, pentru a „prinde la public”. Si de judecatori care sa dea deciziile pe care procurorii le vor. Si gata! Avem Justitie!

Iar Udrea sa stea la puscarie spre gloria si satisfactia lui Kovesi si Coldea!”, se arata in mesajul ELENEI UDREA.

Sursa foto: adevarul.ro