ELENA UDREA a facut o declaratie SOCANTA: GORGHIU si BLAGA il sustin pe DRAGNEA. Reactia lui LIVIU DRAGNEA. UPDATE

UPDATE 17:20 Dupa ce si-a anuntat candidatura pentru sefia interimara a PSD, LIVIU DRAGNEA i-a dat REPLICA ELENEI UDREA. 

”ELENA UDREA  a fost RACOLATA CA AGENT ELECTORAL. Nu venea ea de pe plaja sa spuna astfel de lucruri din interiorul PSD”, a declarat coordonatorul politic al PSD, intrebat de acuzatiile fostei candidate prezidentiale. 

ELENA UDREA a facut o DECLARATIE SOCANTA, marti, la scurt timp dupa ce a iesit de la Sectia de Politie numarul 2, acolo unde fostul ministru, inculpat in dosarele GALA BUTE si MICROSOFT, da cu subsemnatul saptamanal.

UDREA a spus ca LIVIU DRAGNEA ar fi sustinut de catre co-presedintii PNL ALINA GORGHGIU si VASILE BLAGA la sefia PSD si ca ar da interesul partidului pe interesul personal.

CITESTE SI: AMINTIRI din PUSCARIE. ELENA UDREA a povestit prin ce a trecut in spatele GRATIILOR 

“PSD e in degringolada in acest moment si liderii fac un joc de salvare personala. Ma uit ca LIVIU DRAGNEA e sustinut de ALINA GORGHIU si de VASILE BLAGA. E periculos sa fie condus partidul de unii care dau interesul partidului pe interesul personal.

Ma intereseaza ce face VICTOR PONTA pentru ca este prim-ministrul Romaniei. Sunt asteptari foarte mari de la premier (n.r. in privinta CODULUI FISCAL)”, a mai declarat ELENA UDREA.

CITESTE SI: AVERTISMENT pentru PMP: Nu o mai provocati pe ELENA UDREA! V-a scos la lumina si stie prea multe 

ELENA UDREA a explicat ca a vorbit cu multi agenti economici pe care ii cunoaste de cand era ministru si ca acestia i s-au plans ca nu sunt ajutati suficient de Guvern si ca sunt blocate investitiile.

“Agentii economici se plang ca sunt blocate investiile, ca nu vin bani europeni, iar agentii economici au nevoie se fie mult mai sprijiniti”, a mai spus ELENA UDREA.

Sursa foto: adevarul