ELENA UDREA a fost audiata peste zece ore la DNA

Deputatul ELENA UDREA a fost citat, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). UDREA s-a prezentat la sediul institutiei amintite, astazi, in jurul pranzului

UPDATE ora 22.25: Elena Udrea a fost retinuta. Afla aici detalii

UPDATE ora 19.30: Omul de afaceri Gheorghe Stelian, vizat in dosarul Alinei Bica si in dosarul Microsoft, a venit, in urma cu putin timp, la sediul DNA unde este audiata Elena Udrea. 

UPDATE ora 18.00: Udrea se afla si la aceasta ora la DNA.

UPDATE 15.40: ELENA UDREA a declarat, potrivit unor surse citate de postul B1 Tv, ca va de declaratii procurorilor care instrumenteaza dosarele GALA BUTE si MICROSOFT la solicitarea expresa a propriilor avocati. “Voi da declaratii in DOSARUL MICROSOFT. Fac acest lucru la solicitarea avocatilor mei”, ar fi declarat UDREA. Pe de alta parte unul dintre avocatii deputatului a declarat ca “situatia este una delicata si ca nu vor face speculatii legate de situatia clientei lor”.

UPDATE 11.55: ELENA UDREA  a ajuns la sediul DNA din Capitala. Deputatul nu a facut declaratii la intrarea in institutie. In fata sediului DNA s-au strans cativa protestatari “inarmati” cu bannere impotriva lui TRAIAN BASESCU si ELENA UDREA. Acestia din urma au strigat si o serie de lozinci impotriva fostului presedinte al PMP, majoritatea facand trimitere la o pedeapsa cu inchisoarea.

UPDATE 10.55: ELENA UDREA a ajuns, in urma cu putine momente la sediul Sectiei 2 de Politie asa cum prevede programul CONTROLULUI JUDICIAR stabilit cu politistii in urma cu o saptamana. La intrarea in sediul institutiei, deputatul a refuzat sa faca declaratii jurnalistilor prezenti. La scurt timp dupa ce va pleca de la Sectia 12, UDREA ar trebui sa mearga direct la sediul DNA unde a fost citata de procurorii anticoruptie.

“Ne vedem la ora 12.00 la sediul DNA”, le-a spus UDREA jurnalistilor in momentul in care a parasit sediul Sectiei 2 de Politie.

STIRE INITIALA

ELENA UDREA a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de URMARIRE PENALA a deputatului in dosarele “GALA BUTE” si “MICROSOFT”, in care este acuzata de fapte de coruptie, informeaza postul B1Tv.

Pe de alta parte, ELENA UDREA este asteptata, marti, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, potrivit programului stabilit in cadrul CONTROLULUI JUDICIAR. Masura prevede ca deputatul trebuie sa se prezinte in fiecare zi de marti si de vineri la sectia de politie, ca nu are voie sa paraseasca Bucurestiul si trebuie sa se prezinte in fata organelor de ancheta ori de cate ori este chemata. 

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea.net