ELENA UDREA a fost VIZITATA din nou de MAMA sa si de Ruxandra Dragomir in arest

ELENA UDREA a fost VIZITATA din nou vineri in arestul Politiei Capitalei de mama sa si de prietena ei Ruxandra Dragomir.

Mama ELENEI UDREA nu a dorit sa dea declaratii jurnalistilor la sosirea la arest. Ea i-a adus fiicei sale flori si mai multe pachete. Ruxandra Dragomir i-a adus lalele prietenei sale.

Cele doua au parasit arestul in jurul orei 12.00. Mama Elenei Udrea nu a dorit nici de aceasta data sa faca declaratii, in schimb, Ruxandra Dragomir a vorbit despre starea de spirit a fostului ministru si despre confruntarile de joi.

Citeste si: ELENA UDREA a terminat CONFRUNTARILE cu DENUNTATORII. UPDATE

“Am gasit-o la fel de tonica si de puternica asa cum ati vazut-o si voi ieri (joi – n.r.) “, le-a spus Ruxandra Dragomir jurnalistilor. Ea a vorbit si despre confruntarile pe care ELENA UDREA le+a avut joi cu denuntatorii sai. “Confruntarile au fost pur si simplu demolate, domnul Gardean a spus ca a dat o geanta domnului Nastasia, care nu avea destinatia Elena Udrea. Ana Maria Topoliceanu a infirmat teza ca i-ar fi platit acea petrecere la Predeal Elenei Udrea, Stefan Lungu a spus ca intr-adevar s-au facut niste plati, dar Elena Udrea nu le ceruse si nici nu stia despre acestea. Deci toate denunturile au fost demolate. Noi speram ca da, va scapa de arest, noi am spus ca acest arest este un abuz, denunturile sunt mincinoase. Am spus acest lucru inainte de confruntari, pentru ca eu am incredere in Elena Udrea. Este multumita, denunturile au fost demolate. Ne intrebam si noi cum au ajuns sa faca acele declaratii mincinoase, probabil ca in urma unor presiuni, au fost niste oameni slabi si s-au folosit de numele Elenei Udrea si au vrut sa scape”, a declarat Ruxandra Dragomir.

Aceasta a adaugat ca intalnirea ELENEI UDREA cu Ana Maria Topoliceanu a fost “foarte civilizata” si cea din urma “nu si-a sustinut denuntul”.

In ceea ce priveste revederea sa cu ELENA UDREA, Ruxandra Dragomir a spus ca a fost “ca de obicei, emotionanta”.

Citeste si: DNA cere prelungirea ARESTULUI PREVENTIV pentru ELENA UDREA in dosarul “Gala Bute”. CAND se judeca cererea

“Eu tot timpul ma astept sa o gasesc putin trista, am vazut-o si ieri, mi-a placut schimbarea de look. Dupa ce stai trei saptamani in arest, sa iesi asa cu un look impecabil, ca o zeita abia iesita de la coafor, e ceva ce doar ea poate face. Oricum ea are parul putin ondulat, si-a pus putina spuma in par si ne-a dat tuturor senzatia ca a venit de la salon. Nu era facut cu placa, nu cred ca au voie cu placa. Ori de cate ori vin aici am o strangere de inima, dar dupa ce o vad pe ea plec multumita”, a mai spus Ruxandra Dragomir.

Sursa foto: sportnews.ro