ELENA UDREA a fost VIZITATA in arest de MAMA ei si de Ruxandra Dragomir. UPDATE

ELENA UDREA a fost vizitata vineri arestul Politiei Capitalei de mama ei si de prietena sa Ruxandra Dragomir.

UPDATE 15.06: Mama Elenei Udrea si Ruxandra Dragomir au plecat de la arestul Politiei Capitalei. Maria Udrea nu a facut declaratii nici la iesirea din arest. Ruxandra Dragomir a afirmat insa ca o considera in continuare nevinovata pe ELENA UDREA si ca aceasta va contesta decizia privind arestarea. De asemenea, aceasta a mai spus ca ELENA UDREA are o stare psihica buna. “Este puernica, asa cum o stiti si voi”, a spus Dragomir.

Vineri este ziua in care ELENA UDREA are dreptul sa primeasca vizite. Mama fostului ministru, Maria Udrea, a fost prima care s-a prezentat la arestul Politiei Capitalei cu doua sacose mari in care se afla pachetul pentru fiica ei. Maria Udrea a venit insotita de un barbat care a ajutat-o sa care pachetul pentru ELENA UDREA.

Ea a intrat in arest fara a face vreun comentariu in fata jurnalistilor prezenti.

Citeste si: Elena Udrea nu a primit acceptul de a-si renova celula pe banii ei

Si Ruxandra Dragomir a sosit la scurta vreme la locul unde este inchisa ELENA UDREA pentru a ii fi aproape. In perioada arestului la domiciliu, Dragomir a fost de mai multe ori in vizita la deputat, postand fotografii si mesaje de sustinere pe pagina sa de Facebook.

ELENA UDREA se afla in arest preventiv pentru 30 de zile, dupa ce magistratii Curtii Supreme au aprobat cererea DNA de arestare a deputatului, acuzat de trei noi infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute.

Citeste si: AVEREA ELENEI UDREA A FOST PUSA SUB SECHESTRU ASIGURATOR. UPDATE

Tot vineri, ELENA UDREA a aflat ca procurorii au dispus sechestru asiguratoriu pe o parte din averea sa.

Sursa foto: obiectiv.info