ELENA UDREA: A inceput razboiul in PSD! Tandemul GHITA-DRAGNEA este foarte PERICULOS

Elena Udrea, prezidentibilul PMP, considera ca in PSD a inceput lupta pentru succesiune la fotoliul detinut de Victor Ponta si ca un tandem la sefia formatiunii compus din Liviu Dragnea si Sebastian Ghita ar reprezenta un lucru “foarte periculos” pentru clasa politica romaneasca.

“Pana la urma nu am inteles, s-au autosuspendat, i-a suspendat cineva? Acolo deja a inceput lupta pentru putere, in interiorul PSD. Si eu spuneam ca nu m-ar interesa ce se intampla in PSD daca nu ar fi un partid mare, capabil sa castige alegerile si un partid nereformat ca acesta ar insemna un pericol urias pentru Romania daca ar castiga Cotroceniul. Deci, ca urmare, ma intereseaza ce se intampla in PSD si cred ca trebuie sa-i intereseze mai ales pe cei care nu vrem pesedizarea Romaniei. Deci, este o batalie deja pe succesiunea lui Victor Ponta, care, indiferent in ce situatie s-ar afla, cel mai probabil va fi in situatia de perdant in aceste alegeri, va fi inlocuit la sefia partidului. I se va lua capul lui Victor Ponta si acum, acolo, freamata toti greii mai vechi sau mai noi ai partidului, cine sa vina la putere. (…) Asta arata modul la care intelege sa faca politica PSD-ul, chiar si acum, la 25 de ani de la Revolutie”, a declarat Elena Udrea miercuri intrebata daca in opinia sa sanctionarea mai multor lideri ai PSD, Dan Sova, Sebastian Ghita si Marian Vanghelie, afecteaza in vreun fel campania la prezidentiale a lui Victor Ponta.

CITESTE SI: ELENA UDREA a anuntat data la care TRAIAN BASESCU se va inscrie in PMP

Despre un tandem la sefia PSD Liviu Dragnea, presedinte, si Sebastian Ghita, presedinte executiv, Udrea a spus: “Nu inteleg, au alegeri saptamana aceasta, de ce se grabesc asa?”.

“Dupa circul de ieri (…) au gasit o formula sa arate ca este pace si liniste in interiorul PSD-ului. Sova nu vrea sa-i ia gatul lui Dragnea, Ponta nu e de partea lui Sova, Ghita nu este cel care vrea sa le ia gatul tuturor si a aparut in acest tandem. Mi se pare foarte periculos. Daca s-ar intampla sa conduca PSD-ul, tandemul Ghita-Dragnea mi se pare foarte periculos in continuare pentru clasa politica romaneasca, pentru ca am vorbi de perpetuarea unor practici la nivelul PSD-ului care fac acest partid total nedemocratic. Si ar fi si foarte multa putere, economica si mediatica, Vantu, saracu’, ar fi mic copil fata de ce s-ar intampla”, a sustinut candidata PMP.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA: PSD nu va ramane la mana niciunui combinator 

Sebastian Ghita si Liviu Dragnea vor candida in tandem pentru sefia PSD, dupa alegerile prezidentiale, in cazul in care Victor Ponta va castiga. Conform declaratiei de miercuri a deputatului Sebastian Ghita, citata de Romania TV, Dragnea ar urma sa candideze la Congresul PSD pentru functia de presedinte al partidului iar el intentioneaza sa candideze pentru functia de presedinte executiv al PSD, functie detinuta in prezent de Dragnea.

Sursa foto: adevarul.ro