ELENA UDREA a jucat la Iasi TENIS CU PICIORUL, s-a urcat la volanul unui TRACTOR si a baut PALINCA. GALERIE FOTO

Liderul PMP, ELENA UDREA, a jucat TENIS CU PICIORUL si volei in sala de sport din comuna ieseana Miroslava, apoi a vizitat un targ de utilaje agricole unde s-a urcat la volanul unui TRACTOR si al unei combine agricole, iar un producator local, consilier PSD, i-a dat palinca si doua pere.

ELENA UDREA a vizitat, vineri, sala de sport din localitatea Miroslava, judetul Iasi, la invitatia primarului PDL Dan Nita, ea precizand ca a vrut sa vada utilitatea unei investitii care a inceput in perioada in care s-a aflat la conducerea Ministerului Dezvoltarii.

Udrea a taiat o panglica tricolora, desi sala de sport functioneaza deja de peste un an.

Citeste si: ELENA UDREA: Din noiembrie voi fi si PRIMA DOAMNA si presedinte

La un moment dat, ELENA UDREA a primit o minge de volei, a mers catre mijlocul terenului, dar mingea lovita de ea cu mana a lovit fileul. Incercarea sa a fost totusi aplaudata de cei prezenti, ELENA UDREA lovind ulterior aceeasi minge si cu piciorul.

Liderul PMP a vizitat si targul de masini agricole si produse agroalimentare din localitatea Miroslava, unde s-a urcat la volanul unui TRACTOR, apoi si la volanul unei combine, aratandu-se incantata de calitatea utilajelor.

”Daca vrei sa faca agricultura, trebuie sa stii tot. Uite asa aflu si eu noutati. N-am eu suprafete mari de teren agricol, dar iti trebuie utilaje. Trebuie sa stau mai mult pe camp, sa invat si eu utilajele”, a spus ELENA UDREA, in discutiile avute cu cei prezenti la targ.

La un moment dat, Udrea s-a oprit la standul unui producator local care vindea struguri, pere si palinca. Producatorul, consilier local PSD in comuna Miroslava, i s-a adresat ELENEI UDREA cu ”doamna ministru”, invitand-o sa bea un pahar cu palinca, potrivit Mediafax.

”Gustati o palinca, doamna ministru. Sa faceti ceva si pentru taranii astia mititei, ca noi producem. Daca ajungeti la Cotroceni, sa-l puneti premier pe primarul Dan Nita si va spun eu ca va face treaba. Mergeti in comuna sa vedeti ce a facut. Va face la fel si ca premier”, a spus Serafim Popa, consilier local PSD.

Mai mult, social-democratul a marturisit ca ”a fost greu” pana l-a ”pus” pe Nita primar.

ELENA UDREA a baut un pahar de palinca, apoi a mancat o para, oprindu-se ulterior si la alte standuri de la targ.

Tot vineri, liderul PMP a participat la inaugurarea Centrului Turistic din Miroslava, care are peste 10.000 de locuitori si este considerata cea mai bogata comuna din judetul Iasi.

Citeste si: ELENA UDREA in “CAMPANIE ELECTORALA” alaturi de iepurasii PLAYBOY. FOTO

La inaugurarea Centrului Turistic din Miroslava au asistat si presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul CRISTIAN ADOMNITEI, dar si deputatul PPDD TUDOR CIUHODARU.

Intrebat daca a decis sa se inscrie in PMP, Ciuhodaru a spus ca are o simpatie deosebita pentru ELENA UDREA. De altfel, deputatul PPDD a mers ulterior si la sediul PMP din Iasi, unde ELENA UDREA a sustinut o conferinta de presa, el oferindu-i acesteia un buchet de flori.