Elena Udrea a lansat un atac virulent la adresa SRI și a procurorilor

Elena Udrea a lansat, duminică, un atac virulent la adresa SRI-ului și a procurorilor. Politiciana a scris, pe pagina sa de Facebook, referitor la faptul că o zi de filaj la Serviciul Român de Informaţii ar costa 3.000 de euro, că acum se observă că nu doar politicienii şi funcţionarii au risipit banii publici, ci şi sistemul format din foşti şefi SRI, ofiţeri, procurori şi judecători.

“Nu doar prostia şi corupţia politicienilor şi funcţionarilor au risipit banii publici şi au blocat dezvoltarea ţării, aşa cum tot auzim de ani buni. Ci şi corupţia şi nemernicia Sistemului format din foştii şefi ai SRI, ofiţeri, procurori şi judecători ori şefi de instituţii de forţă ale statului. A venit vremea să plătească pentru tot răul făcut!”, a scris, pe Facebook, Elena Udrea.

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a confrmat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că o zi de filaj la Serviciul Român de Informaţii (SRI) costă aproximativ 3.000 de euro, precizând că au fost cheltuite sume uriaşe pentru ca românii să fie urmăriţi.

Sursa foto: realitatea