ELENA UDREA a lansat un nou ATAC la adresa premierului VICTOR PONTA

ELENA UDREA, fostul presedinte al PMP, a lansat, vineri, un nou ATAC la adresa premierului VICTOR PONTA, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Mesajul ELENEI UDREA vine dupa ce prim-ministrul VICTOR PONTA a fost trimis in judecata, joi, in dosarul Turceni-Rovinari. Astfel, ELENA UDREA propune o comparatie, subliniind faptul ca VICTOR PONTA „oricum nu poate spera sa ramana in functie”.

CITESTE SI: UDREA, DESPRE TELEVIZIUNEA ROMANA: DRAGI COLEGI POLITICIENI, LUATI MANA DE PE TVR!

„Va propun un exercitiu de logica utilitara. Se dau urmatoarele doua fapte:

1. Romania a absorbit, pana la 31 iulie 2015, doar 10,5 miliarde de euro din cei 19 pusi la dispozitie de UE pentru exercitiul bugetar 2007 – 2013 al Uniunii Europene. Deci, pierdem vreo 8,5 miliarde de euro, bani prin care puteam pune infrastructura la punct, de exemplu.

2. VICTOR PONTA este acuzat ca a prejudiciat statul in urma cu 8 ani cu suma de 12.000 de euro.

Din ce motiv ar trebui sa plece Premierul in functie? Pentru evaziunea presupus a fi fost facuta sau pentru paguba de 708.000 de ori mai mare pe care a pastorit-o in toata aceasta perioada?

CITESTE SI: ELENA UDREA DESPRE DOSARUL MICROSOFT: AU FOST ARESTATI PATRU FRAIERI! JUSTITIA SE FACE CU TINTE

PS. VICTOR PONTA a cedat tot, pas cu pas, a ajuns pe mana lui sa nu mai aiba nicio autoritate ca Prim Ministru. Deci, oricum nu poate spera sa ramana in functie”, a scris ELENA UDREA pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: realitatea