ELENA UDREA a scapat de masurile preventive in DOSARUL MICROSOFT

ELENA UDREA, fostul ministru inculpat in dosarele MICROSOFT si GALA BUTE, a scapat de masurile preventive din DOSARUL MICROSOFT. Mai precis este vorba de masura ARESTULUI la DOMICILIU care a expirat, iar procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) nu au solicitat prelungirea acesteia, informeaza postul B1 Tv citand surse judiciare.

Masura ARESTULUI la DOMICILIU pentru ELENA UDREA a expirat in data de 17 martie si procurorii anticoruptie nu au mai considerat necesar sa o prelungeasca in cele trei zile scurse de atunci. ELENA UDREA este, in continuare, in AREST PREVENTIV, in dosarul GALA BUTE si aceasta masura preventiva urmand sa expire in data de 25 martie.

In aceste conditii, daca procurorii vor lua in calcul ultimele declaratii, dar si rezultatele confruntarilor dintre ELENA UDREA si DENUNTATORII sai, in cadrul carora fostul ministru ar fi demontat toate acuzatiile la adresa sa, potrivit avocatului apararii MARIUS STRIBLEA, atunci este foarte probabil ca ELENA UDREA sa fie judecata sub CONTROL JUDICIAR sau in LIBERTATE.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea.net