ELENA UDREA a vorbit despre Dosarul MICROSOFT in care este URMARIT PENAL fostul sau sot

Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara (PMP) la prezidentiale, a afirmat luni in cazul audierilor din DOSARUL MICROSOFT ca justitia trebuie sa continue si in campania electorala si ca nu crede ca este o “surpriza” pentru romani sa afle ca intre politicieni si oamenii de afaceri exista “tot felul de legaturi ascunse”.

“Justitia trebuie sa continue si in campanie electorala, de aceea cred ca, asa cum DNA lucreaza si in campanie electorala, cred ca ICCJ putea sa dea o decizie si in campanie electorala, indiferent care ar fi fost ea, poate aflam ca domnul Klaus Iohannis este compatibil si atunci se linistea toata lumea.

CITESTE SI: CTP spune ca Udrea arata ca un personaj de filme PORNO. Reactia SEFEI PMP 

Ne-am dorit cu totii de zece ani sa avem o justitie puternica si independenta de politic si nu putem sa contestam dreptul justitiei, ba dimpotriva, sa functioneze chiar si atunci cand este campanie electorala. Cred ca nu exista o surpriza pentru cetatenii Romaniei sa afle ca intre politicieni si oamenii de afaceri exista tot felul de legaturi ascunse care inseamna afaceri care se fac impreuna”, a declarat presedintele PMP la Adevarul Live.

CITESTE SI: ELENA UDREA despre “SACRIFICIILE” facute in AFACERI: Mi-am vandut casa 

Sursa foto: adevarul.ro