Elena Udrea a votat putin dupa ora 10.00 la Colegiul Mihai Eminescu

Elena Udrea a votat duminica, putin dupa ora 10.00, la Colegiul Mihai Eminescu din Bucuresti. Votarea a inceput la ora 7.00 si se va incheia la ora 21.00. 

La iesirea de la urna, Udrea a declarat ca a votat pentru ca Romania are nevoie de oameni puternici care sa o reprezinte in Europa, pentru energie si tinerete.

Citeste si: Tot ce trebuie sa stii despre alegerile europarlamentare din 25 mai

“Am votat pentru ca Romania are nevoie de oameni puternici care sa o reprezinte in Europa, am votat pentru cea mai curajoasa si puternica lista, cu gandul la viitorul pe care il am in minte de 10 ani de cand fac politica si sunt convinsa ca vom ajunge sa traim cum ne dorim. Am votat pentru energie, tinerete si pentru cei care au reusits a faca ceva in viata, pentru competenta si performanta”, a spus Elena Udrea la iesirea de la vot.

ROMANIA VOTEAZA ACUM! AFLA CELE MAI NOI INFORMATII, TRANSMISE DE MONDO NEWS MINUT CU MINUT

Peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne, duminica, la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, pentru a-i alege pe cei 32 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European. Votarea a inceput la ora 7.00 si se va incheia la ora 21.00.

MONDO NEWS va transmite “minut cu minut” cele mai importante aspecte de la desfasurarea alegerilor de astazi, inclusiv datele privind PREZENTA LA VOT si PRIMELE REZULTATE EXIT-POLL.