ELENA UDREA accepta provocarea ALS ICE BUCKET lansata de Boc si il provoaca apoi pe Ponta

Elena UDREA a anuntat, luni, ca accepta provocarea lui Emil Boc de a-si turna o galeata cu apa in cap. Presedintele PMP a declarat, la Alba Iulia, ca va accepta provocarea lui Emil Boc de a se alatura campaniei de donatii “ALS Ice Bucket Challenge” si isi va turna o galeata cu apa rece in cap, in fata Guvernului, provocandu-l apoi pe Victor Ponta “pentru a se trezi la realitate”.

Udrea, a spus, intr-o conferinta de presa, ca accepta provocarea lui Emil Boc de se alatura campaniei de donatii “ASL Ice Bucket Challenge”, precizand ca a vrut sa isi toarne o galeata cu apa rece in cap chiar la Alba Iulia, in cetate, insa ulterior a decis sa faca acest lucru in fata Guvernului, transmite agentia Mediafax.

“Accept provocarea domnului primar Emil Boc, fostului prim-ministru Emil Boc, cu placere. Am vrut chiar sa fac lucrul acesta la Cetatea din Alba Iulia si cu mesajul ca e un proiect la care am tinut foarte mult si pe care l-am sprijinit si l-am finantat foarte mult, insa aveam aceasta conferinta de presa si nu puteam sa vin la dumneavoastra dupa ce imi puneam in cap o galeata cu apa si gheata. Cred ca o sa o fac in fata Guvernului. Ma gandeam sa-l provoc pe domnul Victor Ponta sa isi asume un dus din acesta, cu apa rece, pentru ca are nevoie sa se trezeasca la realitate”, a afirmat Udrea.

Mondo News iti recomanda si: ALS ICE BUCKET: Emil Boc a acceptat provocarea. VIDEO

Intrebata daca glumeste, Elena Udrea a spus ca nu glumeste si s-a gandit serios sa faca acest gest in fata Guvernului, provocandu-l apoi pe Victor Ponta “sa faca o baie cu apa rece” si “sa se trezeasca putin”.

“Nu, nu glumesc. Chiar la asta m-am gandit. Deci, daca n-am facut-o la Cetate, o sa ma duc la Bucuresti si o sa-l provoc in fata Guvernului pe domnul Victor Ponta, sa se trezeasca putin la realitate, sa faca o baie cu apa rece”, a adaugat Elena Udrea.

Fostul premier Emil Boc, aflat in concediu in Turcia, a postat, duminica, pe pagina sa oficiala de Facebook, un filmulet in care isi toarna o galeata cu apa rece in cap, mentionand ca raspunde astfel provocarii lansate de sportivii Clubului MMA Transilvania de a se alatura campaniei de donatii ”ASL Ice Bucket Challenge”.

El i-a provocat sa se alature campaniei pe candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda, si pe nepotul sau, Alex Boc.

Citeste si: Vladimir Putin, raspuns la provocarea ALS Ice Bucket a lui Vin Diesel

“Am raspuns provocarii sportivilor Clubului MMA Transilvania si am donat o suma de bani pentru ajutorarea celor care sufera de ALS (scleroza laterala amiotrofica). ii provoc pe Daniel Buda, Elena Udrea si Alex Boc!”, a scris Emil Boc pe contul sau de Facebook.

“ALS Ice Bucket Challenge” este o campanie de donatii, iar zeci de mii de persoane, celebritati si oameni obisnuiti, au inceput, din luna iulie, sa-si arunce cate o galeata cu gheata in cap, sa filmeze momentul si sa il publice pe retelele de socializare, provocandu-i si pe altii sa faca acelasi lucru contra unei donatii de 100 de dolari.

Campania “ALS Ice Bucket Challenge” are scopul de a sustine asociatia ALS, care lupta contra maladiei Charcot, cunoscuta si ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterala amiotrofica, o boala neurodegenerativa.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apa rece s-au numarat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake, George Bush, dar si fotbalistii Cristiano Ronaldo, David Beckham, antrenorul Jose Mourinho si tenismenul Novak Djokovici.

Fenomenul a luat amploare si in Romania, mai multe vedete si sportivi intrand in “leapsa mondiala”.

Citeste si: SOC! CO-FONDATORUL CAMPANIEI ALS ICE BUCKET A MURIT INECAT