ELENA UDREA ACUZA GUVERNUL de TRADARE si anunta o motiune SIMPLA pe Energie

ELENA UDREA, AREST LA DOMICILIU, CONTROL JUDICIAR, HOTARARE OFICIALA, POLITIE, AVOCAT, MARIUS STRIBLEA, CONDITII

ELENA UDREA, presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP) acuza Guvernul Ponta de TRADARE si de SABOTAREA economiei nationale. Acuzatia extrem de grava formulata de de liderul PMP vizeaza decizia Guvernului de a mentine in 2015 nivelul actual al redeventelor pentru sectorul petrolier.

Presedintele popularilor a anuntat, joi prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook ca, daca Guvernul va mentine acesta decizie, PMP va depune o motiune simpla pe Energie. “Decizia Executivului de a amana cu un an renegocierea redeventelor reprezinta un act de tradare si de sabotare a economiei nationale.

CITESTE SI: GUVERNUL A ADOPTAT A TREIA RECTIFICARE BUGETARA

Practic, Victor Ponta ii calca pe urme lui Adrian Nastase, cel care a vandut pe nimic resursele naturale ale tarii si a permis astfel ca, in Romania de astazi, sa avem unele dintre cele mai mari preturi din Europa la benzina si motorina. Daca Guvernul nu revine asupra acestei decizii, PMP intentioneaza sa initieze o motiune simpla pe Energie”, a precizat Elena Udrea pe reteaua de socializare amintita.

CITESTE SI: Catalin Predoiu: Rectificarea bugetara prezentata de Ponta este ilegala. Incalca legea responsabilitatii fiscale si legea finantelor publice 

Sursa foto: facebook / elena udrea