ELENA UDREA afla daca scapa de CONTROLUL JUDICIAR in DOSARUL GALA BUTE. Decizia ICCJ va fi DEFINITIVA

ELENA UDREA va afla, luni, daca scapa sau nu de CONTROLUL JUDICIAR in dosarul GALA BUTE. Decizia magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) va fi una DEFINITIVA, informeaza postul B1 TV.

ELENA UDREA a ajuns la sediul Curtii Supreme in jurul orei 9.00, insa nu a facut declaratii in fata jurnalistilor spunand doar ca este „ingrozita de traficul din Capitala”.

CITESTE SI: COMISIA JURIDICA A CAMEREI DEPUTATILOR AU RESPINS CEREREA DE RETINERE SI DE ARESTARE PREVENTIVA A ELENEI UDREA. UPDATE

Prezenta de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) vine in conditiile in care peste doua zile va fi supusa votului in plen cererea de RETINERE si ARESTARE PREVENTIVA pe numele ELENEI UDREA in noul dosar instumentat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil inceperea URMARIRII PENALE in cazul ELENEI UDREA, dar a respins cererile de RETINERE si ARESTARE PREVENTIVA, avizul juristilor deputati fiind unul consultativ.

Sursa foto: realitatea