Elena Udrea, aleasa noul PRESEDINTE al PMP. UPDATE

Elena Udrea a fost aleasa, sambata, la Congresul PMP, in functia de presedinte al acestui partid, obtinand 742 voturi, in timp ce contracandidatul sau Daniel Funeriu a intrunit 209 voturi.

UPDATE 17.45: Udrea a multumit participantilor la Congres pentru “onoare, incredere si responsabilitate”.

“Sunteti cei mai buni si meritati cea mai buna echipa de conducere. Va promit ca vom schimba impreuna clasa politica, va promit ca vom conta in alegerile prezidentiale din aceasta toamna si vom fi primul partid din Romania in 2016”, a spus ea. Dupa anuntarea rezultatului, Elena Udrea a primit un buchet de trandafiri rosii. De asemenea, Elena Udrea a anuntat ca doreste ca Daniel Funeriu sa se alature echipei de conducere a partidului, in calitate de coordonator al comisiilor de specialitate, care vor fi infiintate in termen de 60 de zile.

Congresul PMP s-a desfasurat, sambata, la Palatul Parlamentului, in cursa pentru sefia partidului ramanand inscrisi, la final, doi candidati, in conditiile in care fostul consilier presidential Adrian Radulescu si Gelu Visan au anuntat ca se retrag din cursa si sustin candidatura Elenei Udrea. In acelasi timp, Adrian Papahagi a renuntat la competitie pentru a-l sprijini pe Daniel Funeriu.

Citeste si: CONGRES PMP: ADRIAN PAPAHAGI INTRE “MI SE RUPE DE PARTID” SI “NU FITI CACACIOSI”

La momentul declansarii votului la Congresul PMP erau prezenti 985 de delegati ai partidului.

Votul pentru alegerea structurii centrale de conducere a Partidului Miscarea Populara, desfasurat in cadrul Congresului partidului, s-a incheiat in jurul orei 16.00.

CONGRESUL PMP a fost deschis cu melodia “Happy” a lui Pharrell Williams si cu intonarea imnului de stat. Fiecare dintre candidati a sustinut cate un discurs pe scena amenajata in fata membrilor partidului.

ELENA UDREA: TREBUIE SA FINALIZAM PROIECTELE LUI TRAIAN BASESCU

Sursa foto: ziaruloval.ro