ELENA UDREA: Am stiut ca voi fi ARESTATA atunci cand am intrat in cursa pentru PRESEDINTIE

ELENA UDREA a afirmat, in cadrul unui interviu acordat postului Prima TV, ca pentru ARESTAREA sa PREVENTIVA a fost nevoie doar de o declaratie, nici macar de un denunt, si a criticat modul actioneaza uneori reprezentantii institutiilor de forta din Romania.

ELENA UDREA a afirmat ca stia ca daca va candida la cea mai inalta functie in stat va fi arestata.

“Stiam ca angajarea in cursa pentru presedintie va duce la aceasta arestare. Daca a fost destinul meu ca dupa doua luni de la candidatura sa ajung in puscarie, asta e. Imi asum. Eu am facut politica din pasiune. 10 ani nu am avut viata personala, am facut doar politica. Am putut sa ma tin de proiectul meu asa cum s-a intamplat. Am plecat de la consilier municipal la candidat pentru presedintia Romaniei.   Multi parlamentari au zis ca nu mai candideaza pentru ca le este frica pentru faptul ca o singura declaratie ii poate aduce spre inchisoare. Avem o clasa politica care in prezent tremura de frica. E o campanie acum impotriva politicienilor. Nu cred ca acest lcuru ar trebui sa ne bucure. Sa ne gandim cine vor veni in jurul lor. Tot oameni vor veni, doar nu o sa vina de pe Marte.  Cred ca trebuie intarit rolul Parlamentului si sa avem grija cum umblam cu anumite instrumente, cum este acest instrument al ARESTARII PREVENTIVE.

ELENA UDREA a vorbit si despre timpul petrecut in arestul Politiei Capitalei, despre care spune ca este un loc mizer, iar conditiile sunt inumane.

“Eu eram pregatita pentru inchisoare, pentru arest, dar nu vizitasem niciodata un asemenea loc. Nu se compara cu ceea ce ar trebui sa fie un arest. Acolo ajungeau nu numai oameni politici, ajungea si oameni simpli. Conditiile acelea sunt inumane, de natura sa te faca sa spui orice. Unii au spus tot ce li s-a indicat pentru a scapa de acolo. Multi au spus lucruri neadevarate pentru a nu ajunge acolo sau pentru a scapa de acolo, Sunt conditii improprii”, a afirmat ELENA UDREA, in interviul acordat postului PrimaTv.

Sursa foto: realitatea