ELENA UDREA ar putea RENUNTA la sefia PMP! Afla ce a spus despre dosarul ALINEI BICA

ELENA UDREA, AREST LA DOMICILIU, CONTROL JUDICIAR, HOTARARE OFICIALA, POLITIE, AVOCAT, MARIUS STRIBLEA, CONDITII

ELENA UDREA, liderul Partidului Miscarea Populara (PMP), a declarat miercuri in cadrul unui interviu acordat jurnalistilor de la Adevarul Live ca ar putea sa renunte la presedintia PMP.

“Eu nu tin neaparat sa raman presedintele PMP. Prezenta presedintelui Traian Basescu va fi extrem de importanta pentru PMP si pentru dreapta romaneasca. Nu am o tinta din a ramane presedintele acestui partid”, a spus Elena Udrea in momentul in care a fost intrebata daca vrea sa ramana in fruntea PMP.

CITESTE SI: CONGRES EXTRAORDINAR la PMP. Ce pun la cale OAMENII PRESEDINTELUI in exercitiu 

In alta ordine de idei, Elena Udrea a declarat pentru sursa citata ca s-a opus ca PDL sa faca numiri la ANRP in 2009, preferand ca aceste functii sa fie preluate de PSD care facea la acea vreme parte din Guvern. Astfel ea nu a fost de acord ca Alina Bica sa faca parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP.

“Cand s-a pus problema numirii in agentii ca ANRP eu m-am opus ca acolo sa fie reprezentantii PDL-ului dar colegii mei nu au fost de acord. Cat priveste numirea domanei Bica la DIICOT, daca ar fi fost indicii in ceea ce priveste acest caz nu ar fi numit-o. A fost vazuta ca un profesionist”, a spus Udrea. “Eu am reclamat la nivelul colegilor din partid indiciile ca acolo (n.r. ANRP) se intampla fapte de coruptie. Nu aveam insa date certe”, a mai adaugat liderul PMP, Elena Udrea.

CITESTE SI: ELENA UDREA: Nu am NICIO IMPLICARE in dosarul retrocedarilor supraevaluate care il vizeaza pe DORIN COCOS 

Sursa foto: jurnalul.ro