Elena Udrea are bani mai putini, dupa divort: Ma mut curand cu chirie

Elena Udrea isi schimba standardele de viata, dupa divortul de Dorin Cocos. Blonda politicii romanesti da de inteles ca bugetul i s-a micsorat: a anuntat ca se va muta cu chirie si isi va cumpara o masina care sa consume mai putin.

“Am trecut cu bine(n.r.- de divort), sunt mai slaba. Deocamdata locuiesc tot acolo, dar ma mut pe Jandarmeriei, intr-un apartament. Acum stau intr-o casa in care nu-mi mai permit sa platesc costurile de mentenanta!

Sunt o femeie singura care trebuie sa suporte toate cheltuielile! Acum sunt foarte mari, cu paza, cu gradina, cu costuri… Ca dovada ca guvernarea domnului Ponta a afectat pe toata lumea. Eu acum ma mut cu chirie, ma costa mai putin”, a declarat fostul ministru al Turismului la Realitatea Tv.

Si pentru a accentua nereusitele guvernarii Ponta, Elena Udrea a adus aminte de cresterea accizelor la combustibil: “Ma gandesc foarte serios, avand in vedere cu cat va creste costul la combustibil, ca nu-mi mai pot permite o masina care consuma mult. Pe langa faptul ca ma mut, imi caut sa-mi schimb si masina cu una diesel, cu consum mai mic, pentru a reduce cheltuielile”.