ELENA UDREA are POPRIRE pe SALARIUL DE DEPUTAT dupa ce a pierdut PROCESUL CU MONICA TATOIU

ELENA UDREA are POPRIRE PE SALARIUL DE DEPUTAT dupa ce a pierdut un PROCES CU MONICA TATOIU. O treime din leafa Elenei Udrea va ajunge la femeia de afaceri, potrivit Romania Tv.

In anul 2010 Monica Tatoiu a spus de spre Elena Udrea ca aceasta calca in strachini, remarca ofensatoare pentru fosta sefa PMP.

“Doamna Udrea, de cand a fost numita, nu face altceva decat sa CALCE IN STRACHINI”, “Doamna Udrea este un pericol”, “are comportamentul unui copil razgaiat”, “aceasta doamna aroganta”, “nu poti sa pacalesti decat un om incompetent” sau “asa se intampla cand gainarii au acces la bani multi”, a spus Tatoiu despre Udrea, care a actionat-o in judecata pe femeia de afaceri.

CITESTE SI: ELENA UDREA: NU MA TEM CA CA VOI AJUNGE DIN NOU IN AREST. MI SE SPUNE CA SUNT O TINTA IN CONTINUARE

Dupa 5 ani de judecata, sentinta a fost data in favoarea Monicai Tatoiu, care trebuie sa primeasca de la Elena Udrea suma de 100.000 de lei.

Conturile fostei presedinte PMP sunt BLOCATE iar executorul judecatoresc a decis sa puna oprire pe salariu de deputat al Elenei Udrea. Astfel o treime din leafa ei de 7.000 de lei va ajunge la femeia de afaceri.

Sursa foto: Realitatea