ELENA UDREA are un favorit pentru postul de PREMIER. Nu este TRAIAN BASESCU

ELENA UDREA are un favorit cand vine vorba de inlocuitorul premerului demisionar VICTOR PONTA. Surprinzator sau nu, ELENA UDREA nu il vede pe TRAIAN BASESCU in postura de prim ministru, ci fostul comisar european DACIAN CIOLOS.

Mesajul postat de ELENA UDREA pe pagina personala de Facebook:

“Ciolos, cea mai buna varianta…

Se cauta Prim Ministru! Liderii PNL-ului lui Johannis se vad ei in aceasta functie, “strada” care a determinat demisia Cabinetului Ponta vrea altceva decat tot figuri vechi de politicieni compromisi. Asa ca se vehiculeaza varianta Ciolos, fost ministru al Agriculturii in Guvernul Tariceanu si fost Comisar European pentru Agricultura, independent, sustinut de PPE la propunerea lui Traian Basescu. Buuun!

CITESTE SI: REACTIA LUI ADRIAN NASTASE DUPA DEMISIA LUI VICTOR PONTA

De ce nu mai este astazi comisar european din partea Romaniei? Pentru ca in discutia in vederea renominalizarii cu Jean Claude Juncker, noul Presedinte al Comisiei Europene,(din randul popularilor)avand deja din nou sprijinul lui Traian Basescu, Ciolos a spus ca este gata sa se inscrie la socialisti, daca postul agriculturii revenea acestora. Independentul Ciolos era gata sa devina socialist doar ca sa isi mentina functia!

De ce este deci, o varianta potrivita? Pentru ca impaca si capra si varza. Adica si nevoia unei figuri mai putin cunoscute si cu un aer de profesionist(ceea ce chiar este) si conditia sa fie totusi pe placul clasei politice, adica bine cu toata lumea!”, a scris ELENA UDREA pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: facebook