ELENA UDREA are un singur REGRET in raport cu PDL

ELENA UDREA, presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), a dezvaluit in cadrul unui interviu acordat la RFI care este singurul sau REGRET in legatura cu Partidul Democrat Liberal (PDL). 

“Referitor la FUZIUNEA dintre PNL si PDL, la o prima vedere ea pare un PROIECT care sa dea speranta dreptei romanesti. Problema noastra, a celor de la Miscarea Populara nu este ce fac cei de la PNL si PDL, daca FUZIONEAZA sau nu si in ce fel. Ca PDL a acceptat sa-si piarda numele, asta este pana la urma problema celor din PDL”, a declarat UDREA.

CITESTE SI: TARICEANU analizeaza FUZIUNEA PNL-PDL

“Sigur, eu ca fost membru PDL, REGRET faptul ca s-a ajuns aici, insa nu e problema noastra. Problema noastra si a electoratului de dreapta este ce isi propune acest nou partid, pentru ca pana la acest moment, nu am auzit ce sustin oamenii acestia, noul partid se dezice, nu se dezice de ce s-a intamplat in 2012, care sunt VALORILE, care sunt proiectele pe care le va sustine mai departe noul partid”, a mai spus blonda din fruntea PMP.

Pe de alta parte, ELENA UDREA a declarat ca PMP nu a fost construit cu scopul de a se “topi” in PNL sau PDL, noua formatiune politica fiind una care isi doreste sa devina o forta in viitorul apropiat, una care sa faca diferenta.

CITESTE SI: GHEORGHE FLUTUR a dezvaluit cum va arata sigla noului partid format din PNL si PDL 

“Noi nu am facut acest partid, nu am construit acest partid, cu gandul ca in patru luni sa ne topim in PNL sau in PDL. Dimpotriva, noi am vrea ca acest partid sa fie un partid care prin ceea ce face, prin ceea ce afirma, prin faptul ca e singurul care declara ca va continua linia presedintelui TRAIAN BASESCU, sa faca diferenta pe SECNA POLITICA”, a conchis ELENA UDREA.

Sursa foto: realitatea.net