Elena Udrea, atac la Victor Ponta: Mai bine cu pantofi cu toc la inundatii decat ca Ponta, sa lasi oamenii sa moara de frig

Elena Udrea a profitat de problemele prin care trec romanii din cauza caderilor de zapada si a viscolului pentru a lansa un atac la adresa premierului Victor Ponta.

“Mai bine cu pantofi cu toc la inundatii decat sa lasi niste oameni sa moara de frig”, si-a inceput Udrea atacul la Realitatea Tv.

“Institutiile functioneaza daca au niste sefi care stiu sa le faca sa functioneze. Cata vreme oamenii aia mai mult incurca…”, a continuat blonda politicii romanesti.

Elena Udrea este convinsa ca Victor Ponta va deveni un politician de mana a doua dupa ce nu va mai fi primul ministru al Romaniei.

Citeste si: Elena Udrea l-a atacat pe Dan Voiculescu pe o retea de socializare

“Eu cred ca Victor Ponta s-a devoalat acum, de cand e prim-ministru, a fost o speranta. A fost un tanar politician fata de care multa lume a avut asteptari. Mare parte sunt acum dezamagiti. Dupa mine, si-a ratat cariera politica. (..) Victor Ponta e intr-o pasa neagra”, a punctat fostul ministru al Turismului.

“Daca vii carlan(n.r.- porecla pusa de Ion Iliescu lui Victor Ponta) prim-ministru, n-ai nicio sansa sa o scoti la capat!”, a afirmat Udrea, mentionand ca, spre deosebire de Ponta care, nu intotdeauna a fost unde era nevoie de el, ea nu a avut “nici viata de familie, nici vacanta, nici weekend”.