ELENA UDREA ataca DUR procurorii DNA dupa ce acestia i-au facut scapati pe turnatorii PESCARIU si FLORICA

ELENA UDREA, fostul ministru ARESTAT PREVENTIV, a lansat un nou ATAC la adresa procurorilor anticoruptie dupa ce acestia au decis sa claseze faptele de care erau acuzati doi dintre TURNATORII ei in dosarul MICROSOFT, DINU PESCARIU si CLAUDIU FLORICA.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) alege intre “denuntatorii buni si cei rai” functie de victima pe care si-au ales-o, a scris echipa de comunicare a ELENEI UDREA, miercuri, pe pagina de Facebook a fostului ministru. “Denuntatorul bun nu numai ca nu merge la WC in celula, dar nu este nici acuzat si ramane si cu banii furati. Uitati-va la CLAUDIU FLORICA si DINU PESCARIU. Si vor mai fi si altii”, acuzat fostul ministru in conditiile in care cei doi au scapat de urmarirea penala in DOSARUL MICROSOFT pentru ca au colaborat cu procurorii.

CITESTE SI: VIDEO BALADA ELENEI UDREA: Am FURAT cat am putut……

ELENA UDREA sustine insa  ca DINU PESCARIU si CLAUDIU FLORICA au fost initiatorii unui grup infractional organizat si nu trebuiau sa iasa de sub lupa procurorilor: “DOSARUL MICROSOFT a aparut in iulie, iar PESCARIU si FLORICA au facut declaratii in august. Nu trebuiau sa beneficieze de “spalarea pacatelor” – nu au facut denunturile inainte de pornirea actiunii penale”.

Potrivita ELENEI UDREA, acestia au scapat pentru ca tinta in DOSARUL MICROSOFT era DORIN COCOS, pentru ca era sotul ei. “Ati mai vazut pe altcineva arestat in plina campanie in afara de COCOS si PINALTY? Raspuns: NU. Si asta in ciuda faptului ca in dosar sunt implicati 9 ministri, zeci de oameni de afaceri si oficiali guvernamentali, ba chiar si ambasadori straini”, se arata in postarea de pe pagina ELENEI UDREA.

CITESTE SI: SCANDAL MONSTRU intre SORINA MATEI si “POSTACUL” ELENEI UDREA 

“Ce este interesant este ca denuntatorii au un element comun in persoana avocatului. Vorbim de Rares Dan, fiul fostului general de securitate Gheorghe Dan, un fel de mentor al lui Florian Coldea. Cum preia Rares Dan un caz, cum DNA-ul ii face scapati clientii. Aceste lucruri se pot verifica si indemn presa de buna-credinta sa o faca. In curand, probabil la el vor apela si denuntatorii din “Gala Bute”. Sa nu mire pe nimeni daca toti cei care au declarat impotriva mea, desi si-au recunoscut vina si comiterea unor infractiuni de coruptie, vor fi liberi, exonerati de orice vina si saltati pe brate ca adevarati eroi nationali”, a mai spus ELENA UDREA.

Sursa foto: adevarul.ro