ELENA UDREA: Campania electorala pentru prezidentiale va fi “BEZMETICA, PERICULOASA, HAOTICA”

Presedintele PMP, ELENA UDREA, a declarat, luni seara, la Seceava, ca in acest an campania electorala va fi “BEZMETICA, PERICULOASA, HAOTICA”.

“Daca ma uit la acesti veseli iresponsabili, de fapt nici veseli nu sunt pentru ca nu e nimic amuzant aici, Tariceanu si Ponta, cum flutura iarasi ideea suspendarii si inteleg ca au avansat azi pe aceasta idee, campania electorala va fi BEZMETICA, PERICULOASA, HAOTICA. Periculoasa pentru Romania pentru ca nu mai poate fi vorba macar de iresponsabilitate. Sa fie nebunie? Sa vrei sa-l suspenzi pe presedintele Romaniei cu doua luni inainte de terminarea mandatului. Care sa fie logica?”, a afirmat liderul PMP.

Udrea a mai spus ca aceasta actiune de suspendare a presedintelui a fost declansata cand Romania este intr-un context international atat de instabil din punct de vedere politico-militar, tara fiind la granita unui conflict militar, unde se intampla o agresiune a Rusiei asupra Ucrainei.

Citeste si: Udrea, despre SUSPENDAREA lui Basescu: Initiativa lui Tariceanu este IRESPONSABILA si NESERIOASA

“Abia ne-am intors de la NATO, unde am obtinut garantii suplimentare de securitate prin infiintarea acelui comandament NATO pe teritoriul Romaniei, ca in tara unii striga sa-l suspendam pe presedintele Romaniei. Ce or zice cei din afara, ca suntem o tara de nebuni”, a spus ELENA UDREA.

Citeste si: ELENA UDREA: Primul lucru pe care il voi face dupa ce ajung presedinte va fi sa-l SCHIMB pe VICTOR PONTA de la Guvern

“Nu mai vorbim nimic de economie, nu mai vorbim nimic de guvernare. Nu are nicio logica decat ca acolo sunt niste oameni care nu se gandesc nici o clipa la imaginea Romaniei, la interesul Romaniei, ci doar cum sa mai adune niste voturi”, a adaugat liderul PMP.