Elena Udrea: Cei 7 eurocenti la benzina sunt pentru campania electorala din anul 2014

Elena Udrea

Deputatul democrat-liberal Elena Udrea a declarat, marti seara, ca acciza la carburanti care urmeaza a fi aplicata din 2014 este o metoda prin care USL strange bani pentru campania electorala de anul viitor.

“Strang banii acestia – este evident – pentru ca este an electoral si au crescut bugetul care se aloca primariilor pentru ca au nevoie de primari in campaniile din iunie si din decembrie 2014.(…) Acesti sapte eurocenti pe care ii pun ei la benzina sunt pentru campania electorala din anul 2014”, a spus Udrea, la B1 TV.

Udrea a mai spus ca Liviu Dragnea a inceput lucrari noi de drumuri si apa-canalizare, insa doar acolo unde USL are interes. Totodata, ea le-a recomandat guvernantilor sa foloseasca banii din fondurile europene.

“Domnul Dragnea, ca sa isi poata finanta propriii primari, a adus in Ministerul Dezvoltarii un program nou prin care iarasi se deschid lucrari de drumuri, lucrari de apa-canalizare, lucrari de infrastructura sociala, dar numai acolo unde are USL interes”, a mai spus deputatul PDL.

Si presedintele Traian Basescu a atacat decizia guvernului de a majora accizele la carburanti cu 7 eurocenti din 2014 si a amenintat ca va trimite bugetul inapoi in Parlament, daca va cuprinde o astfel de masura.