ELENA UDREA: Cei care s-au APRINS cu privire la candidatul PMP ar trebui sa se CALMEZE putin

Presedintele Partidului Miscarea Populara, ELENA UDREA, recomanda celor care s-au “APRINS” cu privire la candidatul PMP la prezidentiale sa se CALMEZE putin.

“Pentru unii a candida la Presedintia Romaniei este echivalent cu a ocupa deja fotoliul de presedinte. Deci, ar ramane doar sa fii suficient de abil pentru a fi tu cel care candideaza, in rest lucrurile sunt rezolvate. De aici patima lor fata de cine sa fie candidatul. Nu, a candida la Presedintia Romaniei, in mod serios, este un proiect greu de dus: efort fizic urias, expunere totala in fata atacurilor celor mai murdare si nedrepte, bani cheltuiti, riscul de a-ti incheia cariera politica etc. Dar poti totusi sa vrei sa o faci pentru ca te consideri cel mai potrivit presedinte pentru tara, din dorinta de a atinge acest maxim al luptei politice, din orgoliu sau din datorie fata de un proiect… mai ales cand esti liderul lui etc. Recomand deci celor care s-au aprins cu privire la candidatul PMP sa se calmeze putin…”, scrie presedintele PMP pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Citeste si: ELENA UDREA: Daca partidul ma VOTEAZA, voi CANDIDA

Conducerea PMP a convocat pentru data de 19 august o sedinta a Colegiului Director al partidului in cadrul careia ar urma sa se ia in discutie pastrarea propunerii privind candidatura lui CRISTIAN DIACONESCU la prezidentiale sau inlocuirea acesteia cu o alta propunere, cel mai probabil, a ELENEI UDREA.

Citeste si: ELENA UDREA: Deocamdata AVEM candidat la Presedintie