ELENA UDREA cere sa fie REAUDIATA in dosarul “Gala Bute”

ELENA UDREA a cerut procurorilor DNA, prin intermediul aparatorilor sai, sa fie REAUDIATA in dosarul “Gala Bute”.

Odata cu aceasta cerere, ELENA UDREA cere sa fie audiati si martori care ar putea sa dezminta acuzatiile aduse de DNA, potrivit b1.ro.

Totodata, ELENA UDREA a depus la DNA o noua cerere de confruntare cu denuntatorii sai, motivand ca au trecut 24 de ore de la prima solicitare si nu a primit niciun raspuns de la procurori, conform romaniatv.net.

Avocatii fostului ministru au trimis astfel la DNA o noua solicitare, dorind ca aceasta confruntare sa aiba loc inainte ca joi sa se judece la ICCJ contestatia ELENEI UDREA privind arestarea preventiva in dosarul “Gala Bute”.

Citeste si: Cei CINCI INCULPATI din DOSARUL GALA BUTE afla miercuri daca scapa de AREST

Avocatul Alexandru Chiciu a anuntat, zilele trecute, ca ELENA UDREA vrea sa fie confruntata cu denuntatorii ei inainte de a fi judecat apelul la masura arestarii preventive in DOSARUL GALA BUTE.

“Mi-a cerut sa fie confruntata cu denuntatorii. Doreste foarte mult sa-i vada pe acesti barbati fata in fata, sa-i priveasca in ochi”, a declarat Alexandru Chiciu.

ELENA UDREA vrea ca aceasta confruntare sa aiba loc cat mai repede. “Luni dimineata, voi cere procurorilor ca Elena Udrea sa se intalneasca cu denuntatorii, inainte de apelul la decizia de arestare preventiva”, a spus Chiciu.

Citeste si: ELENA UDREA, mesaj de ULTIMA ORA din AREST

ELENA UDREA se afla in arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul “Gala Bute”, in urma deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Fosta sefa PMP este cercetata pentru savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

Sursa foto: ziuanews.ro