ELENA UDREA: CRISTIAN DIACONESCU POATE CASTIGA presedintia cum a castigat TRAIAN BASESCU Primaria Capitalei

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), ELENA UDREA, considera ca CRISTIAN DIACONESCU POATE CASTIGA Presedintia Romaniei in turul al doilea asa cum a castigat TRAIAN BASESCU Primaria Capitalei in anul 2000.

Liderul PMP le-a cerut, joi, membrilor de partid din Satu Mare sa se organizeze si sa se mobilizeze foarte bine, astfel incat CRISTIAN DIACONESCU sa ajunga in turul II de scrutin.

Citeste si: SUTE DE PERSOANE s-au strans la MARSUL organizat de PMP pentru a marca DOI ANI de la SUSPENDAREA lui BASESCU. UPDATE

“Avem doua lucruri de facut: 1 – organizare interna, alegeri, si profitati de faptul ca este o echipa care nu va impune presedinti; 2 – mobilizare pentru campania prezidentiala, pentru un scor care sa-l duca pe candidatul nostru in turul II si pe urma sa castigam presedintia. Multa lume spune ca un partid care a luat 6,2% nu poate sa dea presedintele? Va spun un lucru care imi da curaj, in 2000 cand Traian Basescu a candidat la Primaria Capitalei, in ultima zi avea 7% cand a intrat in competitie, in turul I Sorin Oprescu a luat 44%, iar de partea cealalta, cel care a intrat cu doar cateva sutimi a fost Traian Basescu cu 17,3%, iar in turul II l-a invins pe Sorin Oprescu. Deci, a plecat cu 7%, a luat 17,3% in campanie si l-a invins pe Sorin Oprescu”, a declarat Udrea, potrivit romaniatv.net, care citeaza Agerpres.

Citeste si: Udrea spune ca nu are NICIO APASARE in ceea ce priveste IZOLAREA PMP pe scena politica

ELENA UDREA a spus ca PMP este primul partid care si-a anuntat candidatul si a inceput campania.

Aceasta a participat la lansarea candidaturii pentru alegerile prezidentiale a lui CRISTIAN DIACONESCU la Filarmonica Dinu Lipatti din Satu Mare, in prezenta a aproximativ 100 de membri de partid.