ELENA UDREA, cu pantofi rosii cu toc cui si framantand aluat. GALERIE FOTO

ELENA UDREA, care se afla in Bucovina, a postat sambata pe Facebook fotografii in care apare in timp ca framanta si intinde aluat.

Citeste si: ELENA UDREA, de PASTE in Bucovina: Mama are deja au un cos plin de oua pictate. Incep sarbatorile!

Udrea apare in fotografii alaturi de mai multe femei imbracate in costum popular. La randul sau, ea este imbracata cu ie, blugi, pe cap are batic si este incaltata cu pantofi rosii cu toc cui.

”Impreuna cu gospodinele din Bucovina tocmai am pregatit cosul cu bucate de sfintit pentru noaptea de Inviere”, este textul care insoteste fotografiile postate de Elena Udrea pe Facebook.

ELENA UDREA spunea vineri ca va gati de PASTI si va incondeia oua “in stil bucovinean”. Ea a precizat, pentru Mediafax, ca inca din perioada cand era ministru al Turismului a facut un obiciei din a petrece PASTELE in Bucovina, “pentru ca este una dintre putinele zone din tara unde se pastreaza traditiile vechi romanesti”.

“Anul acesta va fi cu atat mai special cu cat alaturi de mine ii voi avea pe cei dragi: pe mama mea, pe finutele mele, dar si prieteni si colegi apropiati. Ziua de sambata mi-o voi petrece in cel mai traditional spirit cu putinta: ma voi ocupa de pregatirea bucatelor pentru masa de Paste, dar si de incondeierea oualor in stil bucovinean. Apoi, pe seara, vom merge cu totii la Slujba de Inviere pentru a lua lumina de la Manastirea Moldovita”, a precizat ELENA UDREA. Ea le ureaza romanilor “sa intampine SFANTA NOAPTE A INVIERII cu credinta in suflet si iubire in inimi”.

Citeste si: BASESCU, mesaj de PASTE pentru romani: INVIEREA DOMNULUI sa ne aduca IMPREUNA, in familie, si printre cei dragi

Sursa foto: facebook.com