ELENA UDREA: Cu Ponta presedinte ne intoarcem la CEAUSESCU

ELENA UDREA a declarat marti, intr-o conferinta de presa organizata la sediul PMP, ca Victor Ponta isi foloseste corpul de control pentru a incerca sa-si intimideze adversarii “oricare ar fi ei, adversari politici sau simpli cetateni”, precizand ca va depune o plangere in acest sens la Parchetul General.

“Vom depune aceasta plangere astazi la Parchetul General. Il acuzam pe primul-ministru de abuz in serviciu precum si de instigare la infractiunile de amenintare, santaj si inducere in eroare. Victor Viorel Ponta si-a transformat corpul de control in organ de intimidare. Si-au permis sa-i controleze pe toti cei care au semnat listele PMP impotriva cresterii pretului la combustibil. Victor Ponta si-a gasit un instrument cu care sa-si intimideze adversarii politici si pe cetateni. Reamintim ca acest corp de control este al guvernului. Victor Ponta se transforma din micul Titulescu in micul Ceausescu”, a declarat ELENA UDREA.

Vezi aici si alte acuzatii aduse de Elena Udrea premierului Ponta

“Am strans aceste semnaturi pe strada cu tinerii. Tinerii PMP sunt onesti, nu plagiaza, ei au semnat semnaturile fara a le cere date personale. Ei au completat atat cat au dorit”, a tinut sa mentioneze Elena UDREA.

Elena UDREA a tinut sa atraga atentia si asupra modului in care Victor Ponta va conduce Romania, daca va deveni presedinte: dictatorial, in stilul lui Nicolae Ceausescu.

“Faptul ca Victor Ponta si-a permis sa verifice aceste persoane arata modul in care este pregatit sa conduca Romania. Dictatorial, ne vom intoarce nu la epoca lui Adrian Nastase, ci la epoca lui Nicolae Ceausescu daca Doamne Fereste l-am avea in fruntea tarii pe Victor Ponta”, a mai adaugat ELENA UDREA.

Citeste si: VICTOR PONTA a comis o noua GAFA! Afla despre ce este vorba 

“Nici jumatate din ce a facut guvernul Boc nu a reusit sa faca guvernul Ponta. Se pune problema blocarii platii fondurilor europene. Nici pana acum nu stim ce anume se va finaliza in Romania. Domnul Sova a promis ca vine cu master planul pe Transporturi, nu a venit nici pana astazi cu el”, a mai spus Udrea.