ELENA UDREA: Daca partidul ma VOTEAZA, voi CANDIDA

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), ELENA UDREA, a declarat miercuri seara la Romania TV, ca martea viitoare va avea loc un nou vot in partid pentru alegerea candidatului PMP la alegerile prezidentiale din toamna.

Potrivit ELENEI UDREA, sunt doua nume nominalizate pentru a intra in aceasta batalie. Este vorba despre CRISTIAN DIACONESCU, candidatul anuntat dupa Congresul PMP, si presedintele PMP, adica Elena Udrea.

“Martea viitoare vom avea un nou colegiu si vom vota asupra candidatului PMP la prezidentiale. Nominalizarile sunt CRISTIAN DIACONESCU si cu mine. Trebuie sa avem cel mai bun candidat. PMP se teme ca ar putea rata turul doi. Daca partidul ma voteaza, voi candida”, a spus Udrea.

Citeste si: ELENA UDREA: Deocamdata AVEM candidat la Presedintie

Marti, Partidul Miscarea Populara a avut o sedinta cu scandal din cauza politicienilor nemultumiti de prezidentiabilul CRISTIAN DIACONESCU. La sedinta Comitetului Executiv National al partidului, lideri ai PMP au reclamat o demobilizare a filialelor din cauza lipsei de performanta a candidatului la Presedintie, CRISTIAN DIACONESCU.

ELENA UDREA a incercat sa calmeze spiritele, insa presedintii filialelor au cerut o sedinta a Colegiului Director pentru marti, 19 august, in care se va pune in discutie candidatura lui CRISTIAN DIACONESCU.

“Diaconescu nu poate strange in acelasi cos voturile lui TRAIAN BASESCU. Trebuie sa discutam la modul serios aceasta candidatura, pentru ca PMP-ul va avea de suferit in final. Ne punem problema inclusiv daca Diaconescu va reusi sa stranga numarul suficient de semnaturi”, a declarat un presedinte de filiala al PMP.

ELENA UDREA a tinut sa clarifice si “neintelegerea” pe care a avut cu ELENA BASESCU. Udrea a declarat ca nu a avut loc nicio cearta intre ele, afirmand ca fiica presedintelui a fost indusa in eroare de cineva de rea-credinta.

Citeste si: Candidatura lui CRISTIAN DIACONESCU la prezidentiale, CONTESTATA de colegi

“Parerea mea este ca, probabil ca din faptul ca doamna Basescu, fiind mai departe de partid in ultima perioada, nu a fost prezenta la sedintele noastre, probabil ca a prins un mesaj sau cineva i-a transmis un mesaj gresit si de aici neintelegerea”, a spus ELENA UDREA.

Anterior, fiica cea mica a presedintelui Basescu a acuzat-o pe ELENA UDREA ca interzice organizatiilor PMP sa stranga semnaturi pentru candidatura lui CRISTIAN DIACONESCU la Presedintia Romaniei.