ELENA UDREA: Daca voi ajunge presedinte nu voi coabita cu VICTOR PONTA

Elena Udrea, prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara (PMP), si-a inceput sambata turneul electoral la Drobeta Turnu-Severin, unde se desfasoara a VIII-a editie a manifestarii culturale “Toamna severineana”.

“Am ales sa incep drumul spre Cotroceni din judetul Mehedinti intrucat sunt cetatean de onoare al municipiului Drobeta Turnu-Severin si am aici cea mai puternica organizatie. In mandatul de ministru al Dezvoltarii Regionale am sprijinit proiecte locale in valoare de peste 120 milioane euro”, a precizat, pentru AGERPRES, Elena Udrea.

Ea a aratat ca prin programul sau politic “Romania frumoasa” va continua sa militeze pentru recunoastea economiei nationale, printre prioritati regasindu-se si industrializarea Mehedintiului si a celorlalte judete ale tarii.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU: Sunt singurul candidat care il poate invinge pe VICTOR PONTA 

“Recunosc, nu sunt perfecta, dar am lasat ceva in urma. Romanii au dreptul la o viata decenta, la un sistem de sanatate performant, bazat pe realitati concrete, la un invatamant situat la nivelul celorlalte tari din lume, fara amestecul politicului. De toate acestea este nevoie pentru a construi un stat de drept functional. Sunt singura care poate oferi sansa romanilor la demnitate si democratie reala. Am incredere in romani”, a sustinut Udrea.

Ea a completat ca, pentru a aduce la indeplinire aceste obiective din pozitia de viitor presedinte al Romaniei, este nevoie sa fie schimbata structura Parlamentului si sa se configureze un guvern “cu adevarat de centru-dreapta, responsabil”.

CITESTE SI: TEODOR MELESCANU: Sunt unicul candidat cu un profil care se potriveste celui de PRESEDINTE 

“Daca voi ajunge presedintele Romaniei nu voi coabita cu prim-ministrul Victor Ponta. (…) Nu am acum in vedere un nume al viitorului prim-ministru, dar pot sa va dezvalui profilul sau: eventual sa nu faca parte din clasa politica, sa aiba experienta, sa cunoasca cum sa promoveze toate domeniile de activitate, sa depolitizeze institutiile de stat, sa inceapa demersurile pentru modificarea Constitutiei Romaniei”, a spus presedintele PMP.

Sursa foto: realitatea.net