ELENA UDREA: Daca voi fi presedinte, voi continua proiectele incepute de TRAIAN BASESCU

Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara (PMP) la Presedintie, a declarat duminica seara, la postul Romania Tv, ca in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei va duce mai departe proiectele incepute de actualul sef al statului, Traian Basescu, adaugand ca, in cazul unui esec la alegerile din noiembrie, va continua ca om politic, respectiv, lider de partid.

“Cat priveste urmasul lui Traian Basescu, cineva ii va urma la Cotroceni, asta este sigur. Sigur, daca eu voi fi viitorul presedinte al Romaniei, voi fi presedintele care va continua proiectele incepute de presedintele Traian Basescu, va continua sa se lupte pentru a mentine justitia independenta, pentru ca ea, azi, este independenta si cred ca nimeni nu mai poate sa nege lucrul acesta, pentru a mentine si a consolida un stat de drept puternic, dar si pentru a implementa reforme incepute in mandatul presedintelui si care au nevoie sa fie in continuare sustinute. Desigur, mai sunt si multe alte lucruri care trebuie initiate de viitorul presedinte, insa, eu, ca presedinte al Romaniei, imi asum sa duc mai departe reforma inceputa in Romania de actualul presedinte”, a declarat Elena Udrea intrebata daca se considera urmasul lui Traian Basescu.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI: Sunt singurul candidat independent pe bune. Voi castiga Presedintia 

Candidata PMP a afirmat, totodata, ca in cazul in care nu va fi aleasa presedinte la alegerile din noiembrie, isi va continua cariera politica la nivelul actual, respectiv de presedinte de partid.

“Eu nu-mi pun problema ca nu voi fi viitorul presedinte. Sunt presedinte de partid, sunt om politic. Toti cei care au intrat in aceasta competitie, mai mult sau mai putin implicati in politica, vor continua sa faca ceea ce face la momentul acesta. Adica, mai toti de acolo, cu mici exceptii, sunt oameni care au activitate politica, partide politice”, a declarat Elena Udrea.

CITESTE SI: ELENA UDREA: Daca voi ajunge presedinte nu voi coabita cu VICTOR PONTA 

Candidata PMP a adaugat ca, in opinia sa, dupa doua-trei zile de campanie electorala, “asa cum merg lucrurile, este evident ca turul II se va juca intre Victor Ponta si mine”. “Sunt cam singura dintre contracandidatii domnului Victor Ponta. Restul, toti declara ca pot colabora cu Victor Ponta in calitate de prim-ministru”, a mai afirmat Elena Udrea.