ELENA UDREA, desemnata CANDIDATUL PMP la alegerile prezidentiale

Elena Udrea a fost desemnata marti candidatul PMP la alegerile prezidentiale.

Potrivit lui Udrea, a fost un singur vot impotriva candidaturii sale din partea europarlamentarului Cristian Preda.

Sef de campanie a fost numit Eugen Tomac. Udrea a anuntat ca de saptamana viitoare va incepe stragerea de semnaturi.

Citeste si: ELENA UDREA spera sa fie SPRIJINITA in campanie de TRAIAN BASESCU

Ea a mai declarat ca este singura care il poate bate pe Victor Ponta in cursa pentru Palatul Cotroceni.

Citeste si: ELENA UDREA: PMP isi propune sa dea VIITORUL PRESEDINTE al Romaniei

“PMP m-a desemnat, prin vot, in Colegiul National candidatul la alegerile prezidentiale. E o mare responsabilitate pe care mi-o asum impreuna cu intreaga echipa a PMP. Cred ca sunt cel mai potrivit candidat”, a spus Udrea dupa sedinta.

ELENA UDREA a anuntat si ca va avea o intalnire cu presedintele TRAIAN BASESCU. ”Ma voi intalni si cu TRAIAN BASESCU pentru a-i cere sprijinul”, a spus Udrea.

La randul sau, CRISTIAN PREDA a declarat ca a propus demiterea ELENEI UDREA. ”Am propus demiterea ELENEI UDREA din functia de presedinte al PMP, pentru discreditarea candidaturii lui Diaconescu. Colegii din CEN au votat impotriva si au propus desemnarea ei ca prezidentiabil al PMP. Am fost, din nou, singurul care s-a opus”, a spus CRISTIAN PREDA.

Europarlamentarul a mai aratat ca toate aceste miscari din interiorul PMP nu fac decat sa duca la bulversarea publicului. ”Nimeni nu mai stie cine este candidat. S-au strans semnaturi pentru CRISTIAN DIACONESCU, care nu pot fi folosite pentru ELENA UDREA. Nimeni nu mai stie si mai ales ca publicul nu urmareste zi de zi. Oamenii se uita, prind crampeie si acum nu mai au o imagine clara, de ansamblu (…) Imi e greu sa cred ca un partid care a strans cu greu sase la suta poate sustine doi candidati”, a declarat CRISTIAN PREDA.