ELENA UDREA, despre cabinetul Ponta: “E un guvern de RASUL LUMII”

ELENA UDREA crede ca VICTOR PONTA s-a intalnit cu oamenii de afaceri pentru a spala rusinea dupa ultima intalnire cu presedintele Romaniei. Sefa Partidului Miscarea Populara spune ca premierul a prezentat CIFRE COPIATE dintr-un ziar de specialitate pentru ca “nu are specialisti si nici nu se pricepe”, informeaza realitatea.net.

“Domnul PONTA, dupa ce s-a facut de ras la vizita la presedinte, s-a gandit sa spele rusinea si s-a dus sa se intalneasca cu oameni de afaceri. Nu a avut ca nu are cine sa il pregateasca, dansul nu se pricepe. Tot ce au putut face cei din jurul lui a fost sa ii COPIEZE din Ziarul Financiar.

Citeste si: PONTA PLAGIAZA, DIN NOU! DE UNDE A PRELUAT PREMIERUL MOTIVELE CAS. FOTO

Nu zic ca nu terbuie citite analizele din ziarele de specialitate pentru ca de multe ori sunt foarte bune, dar la Guvern chestia e sa lucreze tocmai acesti specialisti, nu sa mearga premierul cu un COPY PASTE dintr-un ziar, sa prezinte marile soluţii pentru acoperirea gaurilor din buget. Este un guvern de rasul lumii si, din pacate, stam cu el de doi ani si tare mi-e ca vom sta in continuare doi ani”, a declarat UDREA, la Realitatea Zilei.

NOI STENOGRAME IN CAZUL DUICU. NUMELE LUI PONTA, INVOCAT IN INTERCEPTARI

Sursa foto: cotidianul.ro