Elena Udrea, despre candidatura sa la Presedintie: Sunt destul de tanara pentru politica

Deputatul PDL, Elena Udrea, si-a reiterat, marti, intentia de a candida la alegerile prezidentiale, insa a precizat ca deocamdata este prea devreme, fiind prea tanara pentru o astfel de candidatura.

“Mi-am exprimat dorinta sa ajung sa candidez la Presedintie, dar abia am 40 de ani. Cred ca sunt destul de tanara pentru politica si pentru o astfel de candidatura. E prea devreme sa discutam un astfel de subiect”, a declarat Udrea, invitata la Adevarul Live.

Referitor la candidatul PDL la alegerile prezidentiale, Udrea nu este convinsa ca prim-vicepresedintele partidului, Catalin Predoiu, va fi cel care va intra in cursa pentru fotoliul prezidential. Totodata, aceasta nu-i exclude din calcule pe Mihai Razvan Ungureanu si pe Emil Boc.

“Si in cazul PDL e devreme sa vorbim despre un candidat, ar trebui sa trecem de europarlamentare, sa vedem dupa europarlamentare si referendum care ar fi cel mai bun candidat pentru spectrul politic de centru dreapta. Dreapta va trebui sa mearga cu un singur candidat la Presedintie. E devreme sa spunem despre candidatura lui Predoiu. Noi mai avem un candidat, domnul Mihai Razvan Ungureanu, dar se vorbeste si despre candidatura lui Emil Boc, chiar daca el spune ca nu va candida”, a mai spus Elena Udrea, la postul mentionat.