ELENA UDREA despre denuntul facut pe numele ei de DINU PESCARIU

La scurt timp dupa ce a aflat din referatul procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA)  ca omul de afaceri DINU PESCARIU este unul dintre cei care au facut un denunt pe numele sau, ELENA UDREA a ripostat, joi, prin intermediul unui mesaj – dezvaluire pe pagina sa personala a unei retele de socializare.

ELENA UDREA declara ca nu a cerut niciodata bani lui DINU PESCARIU, ba mai mult l-ar fi ajutat intr-o problema delicata pe tanarul om de afaceri, implicat si el in DOSARUL MICROSOFT.

 In continuare va prezentam ultimele dezvaluiri facute de UDREA pe Facebook:

CITESTE SI: SOC ELENA UDREA a fost turnata in dosarul MICROSOFT de DINU PESCARIU – REFERAT DNA 

” Citesc in presa ca DINU PESCARIU ar fi declarat anchetatorilor in decembrie 2014 ca mi-ar fi dat 500.000 de euro pentru a interveni in dosarul MICROSOFT.

1) Desi este doar un denunt al unui inculpat care ramane permanent liber in ciuda faptului ca este artizanul afacerii MICROSOFT, el este luat de bun. Denuntul meu despre generalul Coldea nu este considerat serios.
2) Niciodata nu i-am cerut bani lui DINU PESCARIU si niciodata nu mi-a dat bani, direct sau indirect.
3) Este adevarat insa ca DINU PESCARIU m-a rugat sa intervin la generalul Coldea pentru a-i debloca un cont din Elvetia, pentru ca aflase ca un alt inculpat din DOSARUL MICROSOFT isi deblocase contul intr-o situatie similara, dupa interventia avocatului Rares Dan, apropiat al lui FLORIAN COLDEA. Intre timp, avocatul respectiv este aparatorul lui Pescariu. Culmea, lucrul acesta l-am amintit chiar eu in denuntul pe care l-am facut. Inainte sa apara declaratia lui Pescariu…

CITESTE SI: ANUNT SOC. CINE a TURNAT-O pe ELENA UDREA in DOSARUL GALA BUTE 

Cum spunea Tolontan: follow the money. Las presa sa afle daca exista sau nu un inculpat in dosarul Microsoft care a avut contul deblocat.

In ceea ce priveste speculatiile din denuntul lui GABRIEL MARIN impotriva mea (facut in ianuarie!!!), fac precizarea ca nici macar nu il cunosc pe acesta si nu cred ca l-am intalnit in viata mea. Deci, nu vad cum poate fi luat in considerare un denunt al unui om care nici macar nu ma cunoaste. Plus ca acest domn a tot dat declaratii in vara trecuta si nu a zis nimic de mine. Apare acum si face un denunt in care ma pomeneste pe mine???”, a notat ELENA UDREA.

Sursa foto: jurnalul.ro