ELENA UDREA, despre mutarea lui Ponta la MApN: Ce-o sa faca? O sa puna tancuri in poarta ministerului?

ELENA UDREA a declarat, miercuri seara, la B1 TV ca mutarea biroului premierului la Ministerul Apararii este un gest facut de frica si a adaugat ca mesajul transmis este unul foarte prost.

In opinia Elenei UDREA, Ponta a fugit de teama sa nu fie ascultat in birou, asa cum s-a intampla in cazul Duicu. Deputatul a adaugat: “ce-o sa faca? o sa puna tancuri in poarta ministerului?”.

“Pare o mutare hilara. Pe fond, motivul pentru care Victor Ponta s-a mutat acolo este frica de faptul ca este ascultat in birou, ascultat in mod legal, ca si domnul Duicu. De teama aceasta domnul Ponta fuge la Ministerul Apararii, iar mesajul este unul foarte prost. Primul-ministru al tarii se duce si se baricadeaza la Ministerul Apararii. Ce or sa faca? O sa puna tancuri in poarta ministerului? Ce i se poate intampla domnului Victor Ponta daca nu are nimic de ascuns?”, se intreaba Udrea.

Citeste si: George Scutaru: Ponta s-a mutat la MApN de frica protestelor

”El si-a zis ca e mai sigur sa se mute pentru ca discutiile pe care le poarta cu baronii locali sa fie sigure, a ales sa se ascunda in biroul lui Ceausescu, acolo unde totul este extrem de bine betonat. Victor Ponta incearca sa fie din nou victima. in biroul tau se intâmpla niste lucruri, ai avut cunostinte de ele, nu stim, o sa se demonstreze. Dar de acolo incerca Duicu sa faca trafic de influenta”, a completatul deputatul.

Premierul Ponta a declarat, luni, ca nu s-a intalnit cu seful CJ Mehedinti, Adrian Duicu, si nici nu a discutat cu acesta despre schimbari in politie, adaugând ca, pentru a evita alte inscenari, si-a mutat biroul in sediul Ministerului Apararii, unde orice intrare este inregistrata ca intr-o unitate militara.