ELENA UDREA, despre votul lui Basescu: Ma onoreaza, presedintele nu face niciodata cadouri

Elena Udrea a reactionat, marti, la declaratia presedintelui Traian Basescu, care intr-un interviu pentru Gandul Live a declarat ca ar vota-o daca ar candida la prezidentiale. Udrea a afirmat ca declaratia presedintelui “o onoreaza”, mai ales ca Traian Basescu nu face niciodata cadouri.

Elena Udrea a fost intrebata despre faptul ca presedintele Traian Basescu tocmai declarase, la Gandul Live, in timp ce ea sustinea o conferinta de presa la PMP, ca, daca Udrea ar candida la prezidentiale, ar vota-o.

“Avea un tricou cu Elena Udrea?”, a fost primul raspuns al Elenei Udrea la intrebare.

“Ma onoreaza declaratia domnului presedinte, pentru ca presedintele nu face niciodata cadouri. Indiferent de loialitati, indiferent de faptul ca foarte multi oameni au crescut politic si s-au format politic in echipa lui Traian Basescu, niciodata nu face cadouri cuiva, nici chiar din apropierea lui. Daca presedintele Romaniei va sustine un candidat, atunci cu siguranta va fi candidatul cel mai bun”, a adaugat Udrea. 

Citeste si: Basescu a anuntat ca ar vota-o pe Udrea, daca aceasta ar candida

Ea a spus ca la un moment dat va putea povesti foarte multe situatii in care, desi se considera unul dintre cei mai loiali oameni cu care a lucrat Traian Basescu, s-a intamplat sa nu aiba deloc sprijinul presedintelui, pentru ca seful statului nu credea ca ea este “omul potrivit la locul potrivit”. 

“Deci, daca presedintele Romaniei va sustine pe cineva, pe mine sau pe altcineva, la Presedintia Romaniei, atunci cu siguranta ca va alege omul in care crede cu adevarat. Oricum, m-ati luat prin surprindere cu declaratia aceasta a presedintelui”, le-a spus Udrea ziaristilor.

Ea a adaugat ca asteapta sa spuna si Victor Ponta ca o voteaza.

Citeste si: Basescu: Victor Viorel, floricica nationala, e un pericol pentru democratie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intr-un interviu la Gandul Live, ca, daca ar candida la Presedintie, “categoric” ar pune votul sau in urna pentru Elena Udrea.

Presedintele Basescu a fost intrebat daca ar pune votul sau in urna pentru Elena Udrea, daca aceasta ar candida la Presedintie.

“Categoric, da, daca ar candida, as pune votul meu in urna pentru Elena Udrea”, a raspuns Traian Basescu.

El a spus insa ca nu a intrebat-o pe Elena Udrea daca va candida la prezidentiale.

Presedintele a sustinut ca Elena Udrea are “calitati morale” pentru a candida la prezidentiale si a aratat ca aceasta a venit fara bani in politica si este cinstita.Taxa pe tranzactii financiare ar putea fi introdusa din 2016. Proiectul este sprijinit de 11 tari euro