ELENA UDREA DEZMINTE “BARFELE” aparute in presa: ABERATII si MINCIUNI!

ELENA UDREA, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului ARESTAT PREVENTIV in dosarul GALA BUTE, a transmis un nou mesaj prin intermediul paginii personale de Facebook.

ELENA UDREA incearca sa DEZMINTA toate informatiile aparute in cadrul anumitor publicatii autohtone potrivit carora ar fi cedat in spatele gratiilor, ar fi urlat si ar fi plans.

ELENA UDREA precizeaza ca astfel de INFORMATII sunt FALSE si subliniaza ca, desi conditiile din ARESTUL PREVENTIV nu sunt tocmai cele mai bune, acestea nu o vor determina sa cedeze in fata procurorilor si eventual sa inceapa sa faca denunturi impotriva unor alti inculpati din dosar.

CITESTE SI: ELENA UDREA, un nou MESAJ DIN AREST, despre DENUNTATORII BUNI si cei RAI 

”Toate articolele si BARFELE aparute in presa ca ELENA UDREA ar fi cedat in arest si ca ar fi inceput sa planga sunt ABERATII si MINCIUNI.

Atitudinea sa publica dovedeste forta interioara pe care o are: nu a plans, nu a implorat, nu s-a dat cu mir, nu a citit acatiste, nu a lesinat si nici nu i s-au gasit, din senin, boli de care nu avea cunostinta inainte asa cum li s-a intamplat multor asa-zisi barbati. Conditiile din arest nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa „franga” un om ca ELENA UDREA.

CITESTE SI: ELENA UDREA cere sa fie mutata in AREST LA DOMICILIU 

Prin faptele si actiunile sale de pana acum, ELENA UDREA a dovedit ca este un om foarte puternic si demn. Va lupta si va reusi sa-si dovedeasca nevinovatia in fata magistratilor. #‎AdevarulFaraCatuse”, transmite echipa de comunicare a fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului.

Sursa foto: adevarul.ro