ELENA UDREA dezvaluie care sunt motivele pentru care o UNIFICARE a dreptei nu este posibila pana la prezidentiale

elena-udrea3

ELENA UDREA, deputat PMP, a dezvaluit prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook care sunt motivele pentru care o UNIFICARE a principalelor partide de centru dreapta nu este posibila, cel putin pana la ALEGERILE PREZIDENTIALE din aceasta toamna.

Liderul Partidului Miscarea Populara (PMP) a spus ca principalele cauze pentru care UNIFICAREA dreptei nu se poate face pana la toamna sunt “resentimentele prea mari” dintre cei care conduc partidele de dreapta, dar si “caracterele prea slabe”.

Citeste si: ELENA UDREA: In 2016 ne propunem sa INVINGEM PSD

”Partidele de centru dreapta nu se vor UNI. Nu pana la alegerile din toamna. Sunt prea mari RESENTIMENTELE PERSONALE ale liderilor si prea slabe caracterele pentru a le depasi, fie si in ideea mareata de a invinge PSD-ul la ALEGERILE PREZIDENTIALE. In plus, incapacitatea politicienilor de a genera un proiect comun este dublata de frustrarile si parti pris-urile jurnalistilor si analistilor de dreapta, care fac exact ce critica la liderii politici: unitatea dreptei, dar cum vrem noi si in jurul cui vrem noi”, a scris deputatul PMP pe Facebook.

Citeste si: ELENA UDREA face un apel pentru unificarea OPOZITIEI in vederea castigarii ALEGERILOR PREZIDENTIALE 

”De aceea, ca unul dintre foarte putinii care chiar au incercat concret si incearca si acum sa realizeze o coalitie a fortelor anti-PSD, va spun ca nu mai cred ca este posibil. Poate o intelegere punctuala pentru turul doi al prezidentialelor. Merge si asa, pana la urma, dar macar hai sa vedem fiecare barna din ochiul propriu inainte de a vedea paiul din ochiul celuilalt”, a conchis ELENA UDREA.

Sursa foto: adevarul.ro