ELENA UDREA, DEZVALUIRI pe Facebook despre CONFRUNTARILE cu denuntatorii

ELENA UDREA, AREST LA DOMICILIU, CONTROL JUDICIAR, HOTARARE OFICIALA, POLITIE, AVOCAT, MARIUS STRIBLEA, CONDITII

Echipa de comunicare a ELENEI UDREA a publicat un nou mesaj pe Facebook in care face DEZVALUIRI despre ce s-a intamplat la confruntarile cu denuntatorii din dosarul “Gala Bute” si despre ce nu vor consilierii LAUREI CODRUTA KOVESI sa afle judecatorii si opinia publica.

Fosta sefa a PMP vorbeste si despre STEFAN LUNGU, “baiatul care a luat mita, pe care a reinvestit-o la partid. Plus inca ceva pe langa, din propria pusculita.”

Citeste si: RUXANDRA DRAGOMIR declara ca BASESCU n-a sustinut-o DESTUL pe ELENA UDREA

”Fapta: Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia au impartit in 2010 o mita de 695.367 de lei pe care au primit-o de la Adrian Gardean.”, sustine ELENA UDREA.

Conform spuselor acesteia, Lungu si Gardean confirma in declaratiile lor ca primul i l-a prezentat pe al doilea lui Gheorghe Nastasia chiar la sediul MDRT.

“Dupa aceasta intalnire (in care Nastasia i-ar fi spus la ureche ceva lui Gardean – procurorii presupun ca il atentiona asupra “procentului de 10%”), secretarul general al ministerului i-a cerut in doua randuri lui Lungu sa cumpere niste generatoare pe firma lui (a lui Lungu). Generatoare pe care, ulterior, le-a revandut firmei lui Gardean la un pret mai mare.

Diferenta de bani (cei aproape 700.000 de lei) a fost impartita intre Lungu si Nastasia (10% – 90%).

Secretarul general al MDRT neaga aceasta derulare a evenimentelor, numai ca, ce sa vezi?, aici chiar exista conturi si elemente concrete care dovedesc faptul ca a luat mita de 695.367 de lei. Si, totusi, Nastasia sta linistit acasa si se bucura de beneficiile aerului de munte.

Din cei 10% care i-au ramas lui, Lungu mai spune ca a platit si niste materiale pentru PDL Bucuresti, in valoare totala de vreo 20.000 de euro. Doar ca suma invocata este mai mare decat banii care ar fi rezultat din mita initiala. Deci, fie Lungu minte, fie a adus bani de acasa (ce baiat de caracter! – a luat bani, dar i-a dat pe toti mai departe si a mai si spart economiile familiei)”, afirma fosta sefa a PMP.

Totodata, fostul ministru al Turismului face precizari si despre ce s-a intamplat la confruntarile pe care le-a avut cu denuntatorii sai la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Elena Udrea sustine ca sefa DNA si conislierii sai nu vor ca judecatorii si opinia publica sa afle discutiile petrecute in spatele usilor inchise.

“Ce s-a intamplat la confruntari si consilierii lui Kovesi nu vor ca judecatorii si opinia publica sa stie:

• La intrebarea Elenei Udrea, Stefan Lungu a recunoscut ca niciodata fostul ministru nu i-a cerut sa faca plati din banii lui sau de la Gardean pentru PDL sau pentru Udrea personal.

Citeste si: AVOCATII ELENEI UDREA au depus o PLANGERE la CSM: KOVESI conduce ANCHETA

• Mai mult, ca niciodata nu i-a spus lui Udrea ca a luat bani de la Gardean si a recunocut ca nu avea relatii de afaceri cu fostul ministru.

• Lungu spune si ca singura data cand a vorbit cu Elena Udrea despre Gardean a fost in 2009, cand Elena Udrea i-a spus ca ar face bine sa nu lucreze cu Adrian Gardean. (Stefan Lungu il cunostea de ani de zile si lucrase pentru el).

Este evident ca, si daca ar fi cum a povestit Lungu si s-ar fi platit niste materiale promotionale pentru PDL Bucuresti in 2010 (aproximativ 20.000 de euro), Elena Udrea nu a avut cunostinta de acest lucru. Or, nu poti sa iei mita fara sa stii ca iei mita.

Mai mult, platile invocate de Lungu au fost facute la momente la care scopul lor nu putea fi cel declarat de acesta (cu vreo trei luni inaintea Consiliului de Coordonare al PDL Bucuresti din noiembrie 2010). Deci, avem de-a face cu o minciuna gogonata a acestuia.

Avand in vedere ca Stefan Lungu lucra si cu alte filiale PDL (lucru de care procurorii nu au fost deloc interesati sa le verifice), este posibil sa fi fost platite alte materiale purtand sigla partidului, dar oricum acest lucru nu o privea pe Udrea.

Stefan Lungu colabora cu PDL in ceea ce priveste materialele promotionale in campanie sau alte evenimente inca din 2007 – 2008.”, mai precizeaza ELENA UDREA.