ELENA UDREA: Din noiembrie voi fi si PRIMA DOAMNA si presedinte

ELENA UDREA a declarat intr-un interviu la Europa FM ca relatia sa cu presedintele TRAIAN BASESCU este la fel de personala ca si cea a altor politicieni apropiati de acesta.

“Nu mai personala decat este a doamnei – care sa spun eu – Anca Boagiu sau a doamnei Sulfina Barbu sau a domnului EMIL BOC sau a domnului VASILE BLAGA pana la un anumit moment. Doar ca eu sunt un colaborator al presedintelui care a stat zece ani alaturi de el si nu am cedat stresului sau greutatilor pe care le-am intampinat ca sustinator al presedintelui. Altii au fost mai sensibili si au cedat. Deci, nu mai personal decat atat. Atat de personal incat nu mi-am permis sa ii cer sa semneze pentru mine, m-am multumit ca a spus ca ma sustine. Acum spun public, poate afla si semneaza”, a spus ELENA UDREA.

Citeste si: ELENA UDREA a nominalizat liderii PDL care “ii datoreaza lui Basescu cariera”

Prezidentiabilul PMP a fost intrebata si despre relatia cu MARIA BASESCU.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, la terasa cu ELENA UDREA in Mamaia

“O relatie normala de respect, este prima doamna tarii, este sotia domnului presedinte, este mama Ioanei si Elena Basescu cu care am relatii bune. Nu stiu daca ne-am vazut de foarte multe ori in acesti zeceani. Pot sa o spun deja ca a fost o prima doamna de care am avea nevoie in Romania. Dn noiembrie incolo, eu o sa fiu si PRIMA DOAMNA si presedinte”, a spus, razand, Udrea.