ELENA UDREA, dupa respingerea LEGII CAS: Salut decizia presedintelui!

ELENA UDREA, presedintele PMP,  se bucura pentru decizia luata de presedintele TRAIAN BASESCU  de a trimite in Parlament LEGEA CAS.

“Salutam decizia Presedintelui Basescu de a retrimite la Parlament legea care prevede reducerea CAS cu 5 puncte procentuale, o dovada de maxima responsabilitate din partea unui politician care se afla in ultima perioada a celui de-al doilea mandat prezidential.

Citeste si: E OFICIAL: TRAIAN BASESCU a retrimis legea privind reducerea CAS in PARLAMENT

E o incercare a lui Traian Basescu de a evita sa se repete situatia din 2007 – 2008, cand un alt Prim-ministru iresponsabil, Calin Popescu Tariceanu, a luat masuri nesustenabile care au facut mai grea trecerea Romaniei prin criza economica internationala.

PMP cere tuturor formatiunilor politice din Parlamentul Romaniei sa trateze cu maxima responsabilitate momentul rediscutarii acestei legi si sa nu gireze aceasta masura decat daca Executivul – ca initiator al proiectului legislativ – va reusi sa prezinte un plan convingator privind sustenabilitatea fiscal-bugetara a reducerii CAS.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, conferinta de presa: LEGEA CAS nu trece! – LIVE TEXT

E important sa nu tratam de o maniera politicianista un astfel de demers, asa cum, in parte, am facut-o la votul initial, care poate avea implicatii economice majore asupra tarii si care poate sa afecteze puternic capacitatea Guvernului de a sustine cresterea economiei nationale in urmatorii ani”, a scris ELENA UDREA pe pagina personala de Facebook.