Elena Udrea: Episodul de azi de la CSAT arata cat de iresponsabil este Victor Ponta

Elena Udrea a afirmat, intr-o interventie la postul de televiziune Romania Tv, ca primul-ministru Ponta da dovada de lipsa de responsabilitate in cazul CSAT pentru privatizarea CFR Marfa.

Elena Udrea, deputat PDL, a declarat pentru sursa citata, ca privatizarea companiei feroviare va trebui sa fie prioritatea lui Victor Ponta, dupa ce acesta se va intoarce din vacanta pe care o petrece la Miami.

“Nu era nevoie sa se intrunească CSAT pentru a se constata ca exista deja un aviz pe strategia de privatizare, iar de la acel aviz e treaba Guvernului sa duca la bun sfarsit privatizarea CFR Marfa. Episodul de astazi arata cat de lipsit de responsabilitate e domnul Ponta. A incercat sa-l puna in dificultate pe presedinte trimitand o adresa de convocare a CSAT, desi CSAT nu mai are nicio implicare, dar in acelasi timp a plecat in vacanta. Foarte bine. Am vazut ca nu e nevoie de un  aviz, deci domnul Ponta are asumata privatizarea unei companii asa cum am convenit cu institutiile internationale. Cand se intoarce de la Miami va trebui sa se ocupe de procesul de privatizare”, a declarat Elena Udrea.

 Sursa foto: 9am.ro