ELENA UDREA: Este DEPLASAT sa ataci un contracandidat pentru ca nu are copii

Candidatul PMP la presedintie, ELENA UDREA, a apreciat vineri ca este deplasat sa ataci un contracandidat pentru ca nu are copii si a afirmat ca VICTOR PONTA va pierde foarte mult in urma unei retorici care vizeaza atacuri la viata privata a unui contracandidat.

“Consider ca este deplasat sa ataci un candidat pentru faptul ca nu are copii, caci, pana la urma, nimeni nu stie de ce are cineva sau nu are copii. Deci, sa gasesti acest argument murdar pentru a ataca un contracandidat arata pana unde duce VICTOR PONTA lupta politica si cat de disperat este sa castige electorat din orice”, a declarat ELENA UDREA, aflata in turneu electoral la Slatina.

Citeste si: GABRIELA FIREA, reclamata la CNCD pentru declaratiile referitoare la FAMILIILE FARA COPII

Elena Udrea a mai declarat ca faptul ca un candidat are sau nu are copii nu il face mai putin bun pentru a fi presedintele României.

“Ar folosi orice arma impotriva contracandidatilor, chiar daca este una mizerabila. Cred ca a flutura acest steag acum, in campanie, cu copiii, familia, e nedemn pentru VICTOR PONTA si pentru cineva care se vrea presedintele Romaniei. Nimeni nu stie de ce oamenii, in viata lor privata, au sau nu familie, au sau nu copii. Si asta nu ii face mai putin buni pentru a fi presedintele Romaniei”, a mai spus ELENA UDREA.

Citeste si: STUPEFIANT! Gabi Firea il ataca pe Klaus Iohannis pentru ca nu are copii. VIDEO